×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Mousesports plockar på sig

1
Mousesports har ännu inte nöjt sig med laguppställningen utan har valt att byta runt lite igen. Man har som bekant inte haft en stabil laguppställning på mycket länge. Om det beror på att de är kräsna eller på att de inte ser över sina rekryter ordentligt innan de plockar in dem låter jag vara osagt.
neo lämnade för ett tag sedan a-Losers på grund av interna stridigheter. Då planerade han att spela med klanen HFD och det sas att han i vart fall skulle stanna den rådande EPS-säsongen ut samt spela CPL Danmark med dem.

Löftet blev dock svårt att hålla eftersom han nu rekryterats till Mousesports lag just för att man kände att den gamla laguppställningen inte var på topp till CPL Danmark, som äger rum om en knapp månad. Den österrikiske spelaren PapsT har fått lämna laget på grund av att han inte passade in i laget taktikmässigt. Flera spelare kände neo sedan innan och det blev därför ett naturligt val att plocka in honom.

Mousesports innehar nu stora delar av det a-Losers som var så bra tidigare i år. Så här ser laguppställningen ut, där de fem första är förstafemman som kommer att spela på CPL Danmark:
  • Blizzard
  • Johnny R
  • Roman
  • gore
  • neo
  • grAyFox
  • mO

27 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 27 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..