×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Snajdan och kHRYSTAL till Begrip

1
Begrip återuppstår inom svensk e-sport och det med ett CS:GO-lag bestående av bland andra Mattias "Snajdan" Andersen och en comebackande Frej "kHRYSTAL" Sjöström.

Frej "kHRYSTAL" Sjöström återvänder till professionell e-sport.


Frej "kHRYSTAL" Sjöström väljer att åter satsa på e-sporten och gör detta i ett nyformat lag med Mattias ”Snajdan” Andersen i spetsen, detta kan Fragbite nu avslöja. Stommen för laget är det Blank som vi har berättat om tidigare men med den ändringen att Sjöström tar Danniél ”dalito” Morales plats. Laget hade testat spela med ett flertal personer innan Andersen fick nys om att Sjöström fanns tillgänglig. Efter detta tog Andersen kontakt med den gamla WinFakt-spelaren och allt föll väl ut.
Begrip Gaming
Mattias "Snajdan" Andersen
Frej "kHRYSTAL" Sjöström
Anton "waver" Wiberg
Christoffer "Lunedii" Olsson
Daniel "rape" Börzsönyi
När Fragbite är i kontakt med Andersen har han följande att säga om förändringarna:

– Vi bytte lineup då dalito fick ett erbjudande från Lemondogs om att testspela för dem. Efter 1-2 veckor av testspelande kom vi sedan fram till att ta in kHRYSTAL som vår sista spelare, vilket så här i efterhand känns som det bästa alternativet.

Begrip tillbaka
Andersen har en lång historia med det gamla farmarlaget Begrip, en organisation som lyckats hitta många nya stjärnor på den svenska CS 1.6-scenen. Redan 2004 gick Andersen med i organisationen och blev en del av ett lag med idel stjärnspelare. När han nu var på jakt efter en organisation för sitt nya lag kom han åter i kontakt med Vasili "Individ" Richardsson, Begrips grundare. Det är han som, tillsammans med Linus "tiwih" Knudsen, ställer sig bakom det nyformade Begrip-laget i egenskap av manager.

– Att ha med Vasili i hela det här projektet känns både skönt och framförallt roligt som fan. Jag har spelat under honom innan i Begrip och han kommer tillsammans med "tiwih" agera lite som allt-i-allo. Det är skönt som spelare och kunna koncentrera sig på att just spela och med de två i spetsen är det precis vad vi kommer kunna göra.

I dagsläget är målet för denna upplaga av Begrip, den första inom CS:GO-scenen för oss i Sverige, DreamHack Winter 2013. Om vi kommer att få se dem vid något evenemang innan dess återstår att se, det beslutar laget gemensamt allt eftersom tiden går, berättar Andersen när Fragbite är i kontakt med honom. Vill ni följa det nya Begrip-laget gör ni det tills vidare på antingen Facebook eller Twitch.com/BegripTV..

Det svenska laget ersätter det ryska som tidigare har representerat organisationen, detta enligt organisationens officiella uttalande på Facebook.

Fotnot: Organisationen Begrip är numera ungersk och tillhör inte längre Vasili "Individ" Richardsson.

101 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 101 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..