×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike: GO

pashas nya projekt – eSportGym

1
Mitt i eldstriden mellan de före detta Golden Five-spelarna har lagets AWP-profil Jarosław "pasha" Jarząbkowski ett lite annorlunda projekt på gång – eSportGym.
Få människor i esporten är så kända för sitt fysiska utseende som AWP-stjärnan Jarosław "pasha" Jarząbkowski. Nu försöker 25-åringen ta vara på detta genom att hjälpa till att starta projektet eSportGym, ett projekt skapat för att väcka esport-scenens intresse för träning.

eSportGym lanseras om strax under en vecka.

Ett mål med projektet är att helt enkelt punktera alla förutfattade meningar om gamers fysiska utseende och sociala kapacitet. Människorna bakom projektet understryker vikten av att Jarząbkowski är en del av projektet då han är en person många ser upp till inom esporten.

– Pasha får många frågor om träning, näring och tillskott. Nu kan man få den informationen via vår sajt i bloggform där Jarosław kommer beskriva sin gym-erfarenhet, skriver man på Facebook.
I ett uttalande från Filip "Neo" Kubski i början av månaden blev det känt att eSportGym-frontmannen nämnd ovan kommer gå till inaktiv som spelare under en viss framtid av bröllopsskäl. Om eSportGym är en annan anledning till detta är oklart. Man inväntar fortfarande ett officiellt uttalande från Jarząbkowski själv om situationen.

59 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 59 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..