×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Snajdan gör comeback – Blank tillbaka * *

1
Mattias "Snajdan" Andersen gör comeback, denna gång i en ny Blank-satsning som ska ge sig på CS:GO-scenen.

"Snajdan" fortsätter långa CS-karriär i en ny Blank-satsning.

Blank återvänder som lag och ger sig in i CS:GO-scenen. Det är genom en satsning från bland andra Mattias "Snajdan" Andersen och Daniel "rape" Börzsönyi som detta blir blir av. För tillfället är det oklart vad laget har för några planer.
Blank
Mattias "Snajdan" Andersen
Daniel "rape" Börzsönyi
Danniél "dalito" Morales
Anton "waver" Wiberg
Christoffer "Lunedii" Olsson
Andersen har varit en del av den svenska CS-scenen under ett decennium. Han har bland annat representerat Begrip, xPerience, GoL, 4Kings, SK, Blank, Lions och dateam. För att nämna några.

Uppdatering: Ovanstående information har bekräftats av spelare från laget. Deras framtidsplaner framgick inte när Fragbite hade kontakt med dem. Trots detta gjorde vi bedömningen att det hela hade ett högt nyhetsvärde och valde därför att publicera denna nyhet. Att de spelar tillsammans är, enligt våra uppgifter, väldigt uppenbart.

Uppdatering 00:08: Fragbite har varit i kontakt med Mattias "Snajdan" Andersen som nu har bekräftat att det vi rapporterat om stämmer. Det handlar om en seriös satsning. Den femma som presenterats ovan är den som gäller. Andersen berättar sedan att de har kommit överens i laget om att hålla ihop oavsett vad som kommer. Laget kommer att gå under namnet BLANK tills vidare.

Fortfarande är det en hel del saker som ännu inte riktigt har fallit på plats, något som kan förklara det mixade budskap som spelarna själva givit i kommentarsfältet nedan.

153 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 153 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..