×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Counter-Strike: GO

Epsilon gör sig av med berg – nere på fyra

1
Bara en vecka innan DreamHack Summer 2013 har ett av Sveriges bästa lag, Epsilon, genomgått förändringar när de sparkat André "berg" Kjellberg.
Epsilon fick sitt genombrott online när de spelade galant i vårsäsongen av RaidCall EMS One. Man blev dock diskvalificerade från den turneringen, men bevisade sin CS:GO-skicklighet på Copenhagen Games när man besegrade Na'Vi och ESC Gaming, samt plockade kartor mot två av de danska makterna – fnatic och Western Wolves.

Epsilon under det svenska DreamHack-kvalet.

Man lyckades även plocka dubbelt guld i Norrköping när både Svecup-delfinalen och NLAN 2013 arrangerades, men efter det har laget presterat lite knackigt. Man misslyckades med att avancera till gruppspelet i RaidCall EMS One, och man förlorade även finalen i det svenska DreamHack-kvalet. Nu gör man förvändringar.

Det är den före detta Lemondogs-spelaren André "berg" Kjellberg som får lämna plats i laget. Anledningen är en kombination av de ständigt varierande resultaten och även motivationsbrist från lagets taktiker.

– Efter att ha försökt och försökt att fixa problemen i vårt spel har nya problem vuxit fram, och ett av dem är bergs bristande motivation så vi hade ett snack i laget och kom till slutsatsen att denna förändring krävdes för att vi skall nå våra mål inom CS:GO, berättar Jonathan "Devilwalk" Lundberg.

Sedan Kjellberg kom in har han tagit åt sig rollen som in game-ledare, vilket gör att denna förändring bäddar för stora förändringar även i Epsilons spelstil.
Epsilon
Jesper "jw" Wecksell
Robin "flusha" Rönnquist
Andreas "schneider" Lindberg
Jonathan "Devilwalk" Lundberg
Lundberg understryker även att laget och Kjellberg inte hyser några agg mot varandra, och att man kommer att försöka hitta en stand-in för Dreamhack. Det är dock bara lite över en vecka kvar, så laget får skynda sig.

Värt att notera är att laget spelade med Simon "twist" Eliasson som inhoppare för just Kjellberg i den sista RaidCall EMS One-cupen, som spelades tidigare i veckan. Om Eliasson, som till vardags är en del av Lemondogs, byter kamp återstår att se.

54 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 54 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..