×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Svenska E-Sportcupen

Svecup: Lemondogs tar första kartan mot NiP

1
Lemondogs har precis fått den bästa möjliga start med det nya laget – genom att knipa den inledande kartan i Svecup-mötet med världens bästa lag, NiP Gaming, på övertid.
Äntligen skulle CS:GO-turneringen på Svenska E-sportcupen Västerås dra igång, och den stora matchen att följa var NiP Gamings möte med Lemondogs.

Den inledande kartan blev Train, där NiP fick fröjden att inleda som den tämligen enklare försvararhalvan. Lemondogs fick dock många rundor väldigt tidigt, mycket tack vare efter en vunnen pistolrunda. En briljant insats från Jerry "xelos" Råberg gav dem en relativt behaglig mängd pinnar inför kommande halva, trots att NiP tog ikapp.

I slutändan gick mötet till övertid, och Lemondogs, som fick börja som CT under övertiden, tog tre raka rundor inför halvtiden. NiP såg ut att komma igen när de norpade två raka, men den sista rundan gick till Lemondogs som därmed tar en 1-0-ledning i matchserien, och blir det första svenska lag att ta en karta från giganterna på LAN.
NiP Gaming vs. Lemondogs – 0-1 (17-19, TBA, TBA
Då mötet spelas bäst av tre kartor är det långt ifrån klart vem som avancerar till kvalfinal. Nästa karta att spela är Dust2, och hur den drabbningen utspelar sig kan ni se via TV4.se.

21 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 21 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..