×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

LAN

GameOnline 1 kilo guld tyngre *

1
GameOnline slog just Online i finalen av det norska lanet OsloLAN med 13-6. Det betyder att göteborgslaget nu är 1 kilo guld rikare (de fick välja mellan 1 kilo guld och pengar). GameOnline gick obesegrade genom hela turneringen och slog bland andra mixlaget its all good (bestående av Element, Naikon, Knoxville, bsl och Luke) med 16-12.
Förutom 1 kilo guld får GoL nu en inbjudan till CyberXGames som äger rum i Orlando i början av nästa år. Efter deras fina prestation på OsloLAN är de garanterade en topp-16 seedning där. Även Online (slutade tvåa) och Gatekeepers (slutade trea) får inbjudningar till CyberXGames. Topp 3 på OsloLAN ser ut så här:
1. GameOnline – 1 kilo guld / pengar
2. Online – ~11000 kronor
3. Gatekeepers – ~5500 kronor
Anmärkningsvärt är att inget norskt lag knep någon av de tre första platserna på det norska lanet. Med de norska toppspelarna spridda över utländska klaner har den inhemska scenen i Norge blivit lidande, vilket blev tydligt vid det här evenemanget.

Vi har samlat på oss några HLTV-demos från matcherna som spelades. Versionen som användes var CS 1.6 och det är nu bevisat att det faktiskt går att ha HLTV med 1.6.
Finalen: GameOnline vs. Online
LB-final: Online vs. Gatekeepers
WB-final: GameOnline vs. Online
LB-semifinal: Gatekeeprs vs. 23 Skidoo
Slutspelsträd från evenemanget som dock inte är kompletta kan ni hittar här. Mer om OsloLAN finns på deras hemsida.

* Uppdatering: Nu finns det även Sydows demo från finalen att tanka.

87 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 87 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..