×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

League of Legends

HeatoN: LoL är det uppenbara valet

1
Nere på CeBIT i Hannover, Tyskland har ESL gjort en videointervju med NiP:s Emil "HeatoN" Christensen, fylld med godis för den intresserade.
Christensen befann sig än en gång på CeBIT, denna gång för att promota BenQ:s nya 27"-skärm. Lite tid fanns dock över för att göra en intervju med ESL, där han bjuder på en del godbitar.

Emil "HeatoN" Christensen

"Valve har jättestora expansionsplaner"
En intressant bit är att CS-legendaren ger en liten hint om att Valve har stora planer på gång för Global Offensive, något som kommer få spelet att öka drastiskt i intresse.

– CS:GO växer så mycket just nu, och jag vet att Valve har jättestora expansionsplaner som kommer få spelet att explodera, säger HeatoN i intervjun med ESL.

League of Legends NiP:s första val vid expandering
Vidare i intervjun berättar Emil även att man har planer att expandera med NiP, och att League of Legends med största sannolikhet blir den första speltiteln utöver CS:GO att fokusera på. Dock har man även planer att införskaffa representation både i StarCraft II och Dota 2.

– Uppenbarligen kommer vi att expandera, och om man kollar på statistik och åskådare för varje titel är League of Legends det uppenbara valet, så givetvis har vi planer för det. Det handlar dock inte bara om League of Legends, men det är vårt första val just nu. Vi kommer förmodligen att gå in i StarCraft II och Dota 2 också, är Christensens svar på frågan om att expandera NiP.

Hela den väldigt intressanta intervjun finner ni här och embeddad nedan (eller under "läs mer" om ni befinner er på förstasidan).


Tipstack till Emerit!

108 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 108 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..