×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

zaffe lämnar GameOnline

1
Vi skrev tidigare idag om att diGitaL lämnat Liquid Ice och gått med i GameOnline som deras sjätte spelare (nyhet). Lagets lineup till det svenska CXG-kvalet på Nine om någon månad var spikad vid sNajdan, Hyb, Sydow, erks och diGitaL.
Som en följd av detta har zaffe valt att lämna laget eftersom han inte ville vara den sjätte spelaren. GameOnline ser nu ut så här:
  • Hyb
  • erks
  • sNajdan
  • Sydow
  • diGitaL
Mer information finner ni i vår intervju med huvudpersonen själv.

zaffe


Till att börja med, hur kommer det sig att du har lämnat GameOnline?

Jag har varit sjuk de senaste veckorna, och var därför tvungen att lämna återbud till WCG då vi fick ta in en standin, jag blev senare frisk nu i slutet av veckan. Vi har pratat lite om en 6e spelare till cyber x games dock men visste inte om det skulle funka. Så igår pratade jag lite med dem så sa dom att jag var tvungen att börja spela mycket annars skulle jag missa cyber x games också.

Jag sa att jag kan spela normalt igen då jag är frisk och jag kan komma på bootcamp och dem sa va bra. Så idag när jag kom till mirc hade digital joinat och jag tänkte, va bra då löste det sig med 6e spelare till cyber x games i alla fall. Då fick jag ett msg där dom skrev att jag var petad och inte skulle få spela cyber x games, dock så skulle jag få spela efter. Men jag har ingen lust att gå och vänta 1 månad samt missa en stor och rolig tävling så jag valde att lämna då.

Vill inte vara den 6e spelaren.

Okej, det utförliga svaret mer eller mindre utplånade alla mina följdfrågor, så jag får väl gå rakt på vad du har planerat för framtiden istället. Kommer du att fortsätta med CS på samma nivå?

Ja jag vill det, har så mycket tid och vilja kvar så. Det har jag väl tänkt, får väl se lite nu framöver.

Har du någon klan i sikte eller är allting ovisst än så länge?

Kom rätt så plötsligt så nej..

Du har ju varit medlem i GameOnline riktigt länge nu (mätt i CS-tid). Hur känns det att lämna klanen och alla spelarna efter så lång tid i samma lag?

Känns inget bra... Blev lite besviken på dem att det skulle sluta så här..

Hur tror du att det kommer att gå för dem i framtiden med diGitaL i laget och utan dig?

Kommer väl gå bra antar jag, de gjorde sitt val så jag hoppas att de gjorde rätt.

Vilket tycker du är ditt bästa minne från GoL-tiden?

Haft massa roliga minnen, men frankrikeresan till Clikarena var riktigt kul, samt alla bootcamps nere på GoL. Svårt att säga det roligaste.

Okej, det var allt, tack för din tid och lycka till med vad du nu bestämmer dig för att göra. Någonting du vill tillägga?

Älskar dig Malin!

229 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 229 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..