×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Förändringar i GameOnline *

1
Det verkar som om GameOnline börjar få rätsida på saker och ting. Man har nu offenlitggjort ett par nytillskott i lagets spelartrupp och organisation. Med i laget går diGitaL och tillskotten i organisationen står Kangaroo, Paddan och Hel^ för. GameOnlines aktiva lineup ser nu ut så här, eftersom Souledge har lagt av med CS:
  • Hyb
  • erks
  • sNajdan
  • zAFFe
  • Sydow
  • diGitaL
I och med detta kan vi nog dra slutsatsen att diGitaL lämnat den nya finska toppklanen (?) Liquid Ice, som diGitaL själv var med och startade upp (nyhet). Mer om detta kommer senare, förvänta er en uppdateringsstjärna på den här rubriken senare idag.

Uppdatering: Jag fick tag i sNajdan som var snäll nog att ställa upp på en intervju.

GameOnline | sNajdan

diGital har idag gått med i GoL, varför lämnade han LiQ och gick med er istället?

Vi har sökt en sjätte member till clanen eftersom zAFFe har körtelfeber o inte har kunnat spela så mycket. Så vi frågade runt och det blev diGital som vi tidigare har spelat med. Antagligen så såg han större framtid i GameOnline eller något skulle jag tro.

Kommer zAFFe alltså att vara borta från laget en längre tid?

Nej, vi kommer spela Cyber-X-kvalet som är i Stockholm om 4 veckor med sNajdan, Hyb, diGitaL, Sydow och Erks och bootcampa varje helg inför det tillsammans med diGital typ. Efter det så kommer zAFFe spela normalt igen. Är ganska stor chans att zAFFe spelar SEL nu innan det med om dom drar igång säsongen snart.

Är allting löst med kontrakt i SEL? Kommer vi att få se diGital spela med GoL redan nästa säsong i SEL?

Ingen aning om det med kontrakt m.m. Det kan nog hända att vi ser diGitaL nästa säsong i SEL, ja.

Ni kvalade nyligen in till SEL:s elitdivision igen, vad är era förhoppningar där den första säsongen?

Självklart hoppas vi på att komma till LAN-finalerna. Gör vi det så tror jag att vi kan bli väldigt farliga eftersom vi spelar 10 gånger bättre på LAN än på Internet.

Då tackar jag för att du tog dig tid till den här intervjun. Är det något du skulle vilja tillägga?

Tack till GameOnline och tack för intervjun och sist men itne minst ***************************

121 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 121 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..