×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

iNFiNITY och Grims lämnar A-laget

1
Vid femtiden idag meddelade A-laget att iNFiNITY och Grims valt att lämna laget. Anledningen är att iNFiNITY inte tyckte att de andra i laget satsade tillräckligt hårt och la ner tillräckligt mycket tid på spelandet. Vill ni veta mer går det bra att läsa vår intervju med iNFiNITY nedan. A-lagets aktiva lineup ser nu ut så här:
  • Queen
  • bol
  • ElgeN
  • jud
Som synes är de bara fyra spelare och kommer att behöva en femte för att kunna hålla sig kvar i SEL när Elitdivisionen drar igång. Räkna med fler nyheter härifrån i framtiden!

iNFiNITY

Hur kommer det sig att du och Grims valt att lämna A-laget?

Jag valde att lämna A-laget för att jag lägger ner mitt liv för laget, är beredd att satsa ALLT för att bli bäst. Alla i laget vill bli bäst, men det är delade meningar om hur man kommer dit. Jag anser att man måste spela MINST 5 dagar / vecka för att nå dit. Och att man ska vara beredd att offra andra saker för laget. Jag har länge nu känt mig ensam om att se det så. Grims lämnar för att jag lämnar.

Hur tror du att faktumet att ni lämnar laget kommer att påverka de som är kvar?

Jag är övertygad om att dom kommer lägga ner inom 2-3 veckor MAX, eller iaf tappa kraftigt. Hoppas jag har fel och att det var mitt sätt att se på "hur man bör göra" som var fel. Men jag tror inte det, övning ger färdighet.

Varje lag behöver en drivande person som är frammåt och hyffsat dominant för att få laget att bli ett topplag. Jag ser ingen sån personlighet kvar i laget.

Hur ser din och Grims relation med de resterande medlemmarna i A-laget ut nu?

Det är ingen fara. Inga ovänner eller så.

Efter att ha varit lagets frontfigur i så här lång tid (hur lång tid, ungefär?), hur känns det att lämna allting bakom sig, helt i händerna på någon annan?

Jo, det är ju ca 1 1/2 år nu som jag kämpat med att få laget till toppen. Känns som det är dags o släppa taget när jag ändå bara känner att jag inte får ut det jag vill av ett lag. Jag lämnar över allt till Queen som blivit CL också och det känns bra att det är hon, men samtidigt tråkigt när man kämpat SÅ hårt för att vara i toppen hela tiden.

Vad har du planerat för dig själv nu? Kommer du att fortsätta din karriär som spelare?

Jag har inte planerat något alls egentligen. Det här var ett beslut som hade med A-laget att göra och inte med något annat erbjudande. Jag kommer förmodligen att fortsätta min karriär om jag skulle hitta ett lag som vill samma som jag. Men du anar inte hur höga krav jag har på ett lag efter det här.

Tror du att du kommer att spela med Grims även i framtiden, med tanke på att han lämnade A-laget på grund av att du lämnade, eller går ni skilda vägar nu?

Det vet man aldrig. Jag gillar Grims och han är riktigt duktig. Men vad som händer i framtiden vet jag inte.

Okej, då får jag tacka så mycket för din tid och önska dig lycka till med ditt nästa åtagande. Något du vill tillägga?

Tack för mig och tack för tiden i A-laget. Jag har varit på en del stora events pga A-laget, bla. WCG i Korea. Den resan är den bästa upplevelsen jag haft. Jag har haft mycket skoj med gänget i A-laget, mycket blod svett o tårar. Det är ingen tid som är bortkastad då jag lärt mig så otroligt mycket om människor och cs.

Och lycka till ni resterande i A-laget.

130 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 130 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..