×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Softcore lämnar ArchAngels

1
Softcore har nu lämnat ArchAngels eftersom klanens framtid inte ser så ljus ut. De som är kvar just nu är moony, Raziel och Raphael varav Raphael är den ende som fortfarande är aktiv. Vill ni veta mer hänvisar jag till vår intervju med Raphael nedan.
Raphael


Hur kommer det sig att Softcore lämnat ArchAngels?

De hela börja när moony gick inaktiv och vi leta efter ny spelare rätt länge, men hitta ingen som vi ville ha. Sen försökte vi få ihop ett SEL lag oxo, men de funkade inte riktigt. Då tänkte vi satsa på WCG och hitta Hyber att spela med och då var vi 5 st att spela WCG men hade bara 2 veckor på oss att träna in med Hyber.

När det var 5 dagar kvar så lämnar Hyber återbud av personliga anledningar som jag inte vill gå in på. Och då orkade inte cArn pracca in en ny spelare på 5 dagar och åka till sthlm för att "spela dåligt" Och cruZ hade sagt långt innan att om vi inte löser SEL så slutar han spela efter WCG. Så när cruZ sluta så drog cArn i samma veva.

Då var vi bara 2st kvar, jag och Softcore, så vi bestämmde oss för att lira WCG på skoj med några polare. Hustler, x0xa och torpeden. Och det var jävligt kul att lira på WCG även om vi inte tog det så seriöst. Så efter WCG så prata jag och soft lite, och han fråga om det är nån ide att fortsätta spela i arch. Och jag sa att det är nog inte det. Så han bestämde sig för att sluta i arch, eftersom vi inte har varken spelare eller nåt att spela för.

Så det är bara du kvar i ArchAngels nu?

Njae, Raziel och moony är kvar. Fast båda är inaktiva.

Vad kommer du att ta dig för med ArchAngels-namnet nu? Blir det nysatsning eller lägger du projektet på is?

Jag ska fundera några dagar om jag ska sluta spela, före WCG var jag nästan säker på att sluta. Men de var så jävla kul på WCG så jag fick en nytändning och samtidigt kommer 1.6 som gör det mycket roligare med lite nytt. Men jag är öppen för förslag iaf.

Om jag slutar spela så kommer jag å Raziel och moony lira lite på skoj tror jag. Sen känns de som att den här gången går de inte att få ihop ett bättre lag än vi var. Fast så kändes det när goodfella och hyper försvann oxo. Fast då lyckades jag, men är tveksam att lyckas igen. Hur ska man hitta en så bra spelare som cArn? De är näst intill omöjligt enligt mig. Han är den bästa spelare jag någonsin sett.

Med de orden blir det bud på en följdfråga, vad tror du om cArns framtid som spelare? Har han något nytt lag på gång? Var tänker du dig honom om ett halvår?

Om cArn fortsätter kommer han bli världsklass fast enligt mig är han det redan. Han kommer nog inte ha problem att hitta klan, men om sådant får du fråga han :) Och hittar han rätt klan så kommer fler få upp ögonen på han. Om 6 månader är han och spelar CPL final :)

Medan jag ändå har fångat dig, vad tycker du om er prestation på WCG-kvalet?

Vi gick in för att ha skoj och de hade vi, mot adrealine var vi rätt chanslösa på aztec. Men a-laget fick en match iaf. Och mot gmpo hade vi inget att spela för, så jag tycker vi gjorde en bra insats utan att ha praccat tillsammans :)

Okej, det var allt jag undrade om, tack för din tid och lycka till med vad du nu bestämmer dig för att dra igång härnäst. Här har du sista ordet, varsågod.

Jag vill Tacka alla för den tid vi hade som har varit enormt kul och givande för mig. Alla roliga stunder i ventrilo, och en del andra minnen som vi nog delar.

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..