×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sydow går med i GoL

1
Som ni kunde läsa i en tidigare nyhet så har Sydow lämnar de.nVidia, och i vår intervju med honom verkade en överflyttning till GoL inte alltför fjärran för honom. Detta är ju vad som hänt – efter att han spelat tillsammans med laget på WCG-kvalet igår så har han nu bestämt sig för att gå med i laget. Samtidigt meddelar GoL att Souledge lägger av med Counter-strike, så detta ger dem alltså följande laguppställning:
  • Hyb
  • zAFFe
  • erks
  • sNajdan
  • Sydow
Självklart vill ni veta mer, och självklart vill ni läsa vår intervju med erks om det hela.

GameOnline! erks

Hejsan erks! Idag får vi höra att Souledge slutar med CS och Sydow ersätter honom, hur kommer detta sig?

Tjena, jo souledge har slutat för han vill ha tid över för tjejen osv osv. Han har trots allt spelat cs på hög nivå i flera år och nån gång tar det roliga slut. Så vi behövde en ny spelare och efter Sydows grymma spel i wcg och hans dåliga kartläsning så fråga vi honom.

Hur bra tror du Sydow kommer fylla Souledges lucka i laget? Vem kommer vara lagkapten nu?

Jo sydow är en grym spelare som jag tror skillmässigt kommer fylla luckan, dock har ju herr souledge aningens mer rutin men det är ju upp till hela laget att fylla luckan. Har ingen aning om vem som blir kapten, känns inte som nåt viktigt just nu.

Ni kom som sagt trea på WCG-kvalet igår, vad tyckte du om evenemanget i sig och era prestationer?

Evenemanget var riktigt grym, liten försening bara men det gav oss bara mer tid att värma upp. Såhär i efterhand får man nog vara nöjd med vår tredjeplats fast det är ju aldrig roligt att gå och förlora 2-3 ecos mot SK.

Ja det verkar som ni är på väg uppåt nu, har vi några fler nyheter att vänta från er sida?

Hmm näe nu är det nog bra för den här gången.

Har ni några inplanerade evenemang i kalendern?

Jodå det är ju först CyberX kvalet på nine om en månad, sen cpl danmark o cpl dallas. Har även hört nåt om att vi va inbjudna till en wcg tävling i frankrike om två veckor men har ingen koll på det.

1.6 släpptes nyligen, vad har du för tankar om denna nya version?

Har inte spelat 1.6 nånting men har bara hört hur mycket skölden och mycke annat buggar. Det är egentligen tragiskt att dom inte kan fixa alla buggar som redan nu är i spelet utan att skapa 100 nya.

Okej det var allt jag hade, tack så mycket för intervjun och lycka till med det nya laget!

Tack själv.

87 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 87 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..