×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Sydow lämnar de.nVidia

1
Idag meddelar göteborgskillen Sydow att han lämnar sin skapelse, klanen de.nVidia, före detta Begrip.GoL. Mycket information fanns inte i frågan, så för att räta ut frågetecknen högg jag tag i en ätande Sydow.
Sydow

Hej Sydow! Kan du börja med att berätta för alla läsare vem du är :)?


Tjenare, heter Oskar von Sydow "Sydow" är 17 år pluggar på IT-gymnasiet Göteborg. Har en mamma, en pappa, två systrar, ingen kanin längre och en hård säng.

Det var tråkigt att höra. Om kaninen alltså :|. Hur kommer det sig att du lämnar de.nVidia?

Jo, min Bert har betydit mycket för mig.

Efter 2 år i "begrip/de" så anser jag att min tid är över. Jag har kämpat länge och har nu fått äntligen fått betalt för den tid jag lagt.

Hur menar du "betalt"?

Jag går gärna inte in på vad jag menar med betalt :).

Okej, då ska jag inte pressa dig mer på den punkten. Har ditt beslut att lämna något sammanhang med att du spelade för GoL under helgens WCG-kval?

Helgen på WCG har varit grymt rolig och något jag knappast kommer glömma. WCG påverkar mitt beslut väldigt mycket, ja.

Ojdå, innebär det att vi kommer få se dig i GoL-stället inom kort?

Time will tell ;)

Jasså du, det låter ju ganska lovande! Hur tyckte du att du själv plus GoL presterade under söndagens spelande då?

Ja vafan, vi är besvika över att kunna torska två rundor mot ecos. Men vad fan vi kom dit med målet att göra det bästa vi kunde av fyra timmars praccande. Vi slutade på delad tredje plats med Divine(som gjorde en väldigt bra turnering) och jag är i alla fall fullt nöjd med mitt resultat som inhoppare.

Har det här med att du lämnar varit på gång under en längre tid, eller är det ett hastigt beslut som du fattat under helgen?

Nej absolut inte, det var ett väldigt kortfattat beslut. Jag är dock är väldigt säker på att jag gjorde rätt. Men det sårar väldigt mycket att lämna något man jobbat på i 2 år och den gemenskapen vi hade. Fanns ingen som kunde snacka om bajs på ett så moget sätt som vi.

Hur tror du att det kommer gå för dina forna klankompisar då? Kommer klanen kunna fortsätta, i och med att du var en viktig kugge i laget?

Jag tror det kommer gå bra. De är väldigt målmedvetna och jag hoppas att de hittar en spelare som är lika aktiv som de är.

Dåså! Jag gissar att vi kommer får höra mer av dig inom mycket kort :) Några avslutande ord för att knyta ihop säcken? Tack för intervjun förresten!

JAVAFAN!! Ok, indi är världens bästa han är så bäst så... aja det finns inga ord. Tack GoL för den sköna tiden på WCG. Tack de.nVidia för att ni kämpat hårt med mig genom åren. Speciella creds till skippeR och Lindh som jag haft med mig nästan från starten. De kommer gå långt hf!

Klanen Begrip hittar ni i kanalen #Begrip. GoL hittar ni i #GoL.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..