×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

cArn och cruZ lämnar ArchAngels – intervju!

1
För bara några minuter sen kom det ut att cruZ lämnar ArchAngels, läs mer om det här. Och nu kommer det även fram att cArn väljer att hoppa av tåget tillsammans med polaren. Jag fick tag i cArn för en intervju som ni kan läsa nedan.
cArn

Hej cArn, det meddelandes ikväll att du och cruZ lämnar ArchAngels, varför?

Tjena hawg, jo vi har ju kvalat in till WCG-kvalet på söndag med hyber som vi spelat med några veckor. Dock så har hyber medelat att han inte kan ställa upp pga familjeskäl. Detta betydde för oss att ta in en ny spelare och träna in taktiker på ett par dagar, vilket jag inte vill eftersom det suger att komma på lan oföreberedda, vi såg hur det gick på PlayIT tidigare i sommras. Så för mig kändes det enda rätta att lefta nu, då det inte finns mer för oss att spela för efter WCG. Jag kan ju understryka direkt att alla "parter" fortfarande är vänner så vi har inte bråkat eller dylikt.

Ganska logiskt att du och cruZ lämnar samtidigt eftersom ni är de enda som bor i Karlstad. Vad kommer att hända med er härnäst?

Jag kan bara tala för mig själv, jag kommer absolut inte sluta spela. Jag är öppen för förslag så att säga, men nån lan/café clan är det dessvärre inte på tal om eftersom det inte finns nått café här i Karlstad.

Ni har båda spelat i gatherklanen Skåre Guerilla i ett par år nu, finns det någon möjlighet att se en seriösare lineup med era namn i spetsen där?

Nej, till 99% säkerhet. Det är och kommer förbli en kompis clan only, som enbart spelar för att ha kul. Bäst i sverige är vi dock (1:a på cb).

Hur länge har det här legat i luften? Har ni tränat med laget inför WCG-kvalet eller hade ni planerat det här ett bra tag?

Givetsvis var detta inte planerat, det finns dock saker man inte kan påverka vilket gjorde att hyber fick lämna. Detta gjorde ju som sagt att jag beslöt mig från att hoppa av skutan.

Hur känns det att hoppa från ett så pass känt lag som har presterat så pass bra som ni har?

Vi nådde tyvärr aldrig toppen, men jag har haft jävligt kul i arch, alla i clanen har varit roliga att lira med osv. Men allting har ett slut, så är det tyvärr.

Karlstad är inte en sån känd eSports-stad i Sverige. Eftersom nästan all eSport i Sverige involverar SEL och spel från it-cafén idag så måste jag fråga, om det kom upp ett it-café i stan, skulle det finns något folk att spela med?

Karlstad är inte känt pga att vi inte har ett SEL-cafe, men skitmånga i Karlstad spelar cs, så visst finns det bra spelare!

Hur tror du ArchAngels kommer att prestera på WCG-kvalet utan dig och cruZ?

Ska jag vara ärlig så borde Arch få det svårt emot claner med månaders speltid ihop, men det är väll mr 12 så mycket bygger på pickarunder, vilket alltid varit archs bättre sida

Då får jag tacka dig för din tid och önska dig lycka till i framtiden, några avslutande ord?

Tack själv, I´ll be back! Ah just det GL ARCH!
ArchAngels hittar du i IRC-kanalen med samma namn.

105 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 105 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..