×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

diGitaL lämnar xPerience.se

1
xPerience.se:s halvfinne, diGitaL, har nu valt att lämna laget för att starta upp ett nytt finskt lag, som kommer att offentliggöras om en eller ett par dagar. xPerience.se har nu "bara" fem aktiva spelare, eftersom zo1o är inaktiv och Zapman gör värnplikten för att försvara Sverige mot eventuella invasioner. Så här ser xPerience.se ut just nu:
  • dampv
  • dsn
  • iLight
  • NIRee
  • saMan
Mer information om både det ena och det andra finner ni i våra intervjuer med diGitaL och saMan.

diGitaL


Hur kommer det sig att du har lämnat xPerience.se?

Ska ännu en gång försöka få ett finskt lag upp till toppen. Inte några andra orsaker egentligen, har inget emot nån i xP eller nåt alla är jätte schyssta killar.

Hur långt har du kommit i skapandet av ditt nya lag?

Har hela laget ihop redan egentligen, är bara en tids fråga när vi lanserar laget.

Kan du ge oss en liten ledtråd om hur laget kommer att se ut? Är spelarna kända sedan innan eller är det nya talanger som du hittat?

Alla spelarna är rätt kända, har försökt samla ihop ett lag som skulle spela ihop så bra som möjligt. Kan inte ge namn på spelarna dock ännu, du måst göra en ny intervju med mig sen här nån dag :)

Hur länge har du planerat och jobbat med att sätta ihop det nya laget?

Har nog lekt med ideén en stund, men ville spela oss till finalerna med xP först i SEL.

Har din nya klan någonting med att natu lämnat ironZion att göra?

Nej, natu är ju fan sämst :)

Det får du reda på när vi går public med nya laget.

Hur lång tid tror du det dröjer tills vi får se dig spela officiella matcher igen?

Officiella vet jag inte, men har nog lirat massa praccar med killarna förr.

Då har jag inte mer på hjärtat än att tacka för din tid och önska dig lycka till med det nya laget! Något du vill tillägga?

Vill tacka alla i xP för tiden jag lirade med dom. Har inte presterad såhär bra med nån anna klan förrut och är verkligen tacksam. Märkbart under min tid i xPerience: Tredje plats i SEL Säsong 2, 3 och 4, Vinnare av EuroCup 7 och andra plats i CPL kvalet i Spanien.
saMan


Hur kommer det sig att diGitaL har lämnat er?

Jag har inte fått alla detaljer osv ännu då digi under gårdagen snackade med niree men såvitt jag fått höra vill han försöka starta/gå med i något finsk klan.

Kommer det som en chock eller har det varit på gång under en längre tid? Kan det ha påverkat erat spel under SEL-slutspelet?

Det kom ganska plötsligt då jag knappt vet varför ännu :). Men sånt händer, kan tänka mig att det var svårt att vara från ett annat land i en klan där nästan alla är från samma stad så jag förstår väl honom. Om det kan ha påverkat vårt spel under slutspelet får du nog fråga honom då vi andra inte visste något om hans beslut då.

Hur kommer er förstafemma att se ut nu?

Vi är bara 5 aktiva just nu, dampv, dsn, ilight, niree och jag själv. zo1o valde för någon vecka sedan att gå inaktiv och zapman är i lumpen.

Tror du att ni kommer att göra några ytterligare förändringar i laguppställningen den närmaste tiden?

Antagligen, vi får diskutera inom laget om vi ska spela med 5 eller 6 spelare i framtiden.

Det står även att läsa i er topic att ni söker en manager. Jag hade fått intrycket att ni låg ganska bra till på just den fronten, vad har hänt med era gamla managers?

Ska jag vara ärlig så vet jag inte :) Som alltid är det mycket snack och liten verkstad bland de så kallade managers. Om jag inte har helt fel är Zneezy den enda bakom spelarna för tillfället och han är en ganska upptagen person så därför behöver vi och "söker" efter intresserade personer i mogen ålder som KAN hjälpa oss också.

Okej, då tackar jag för att du tog dig tid att svara på våra frågor. Avslutningen blir, som vanligt, din!

Vi ses på söndag på wcg kvalet!!!
2020-11-04 17:45
För att aima krävs självklart en bra mus, men minst lika viktigt för att lyckas inom esporten är ett stabilt tangentbord. På marknaden finns en uppsjö av olika märken som lovar dig guld och gröna skogar, men vilka är det egentligen proffsen använder? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram proffsens fem favoriter för att hjälpa dig i ditt val.
2020-11-09 14:05
2016 startade Fragbite tillsammans med Yalla en CS:GO-turnering med en prispott på 150 000 svenska kronor öppen för skandinaviska spelare. Många välkända namn har gästat sändningarna genom åren, namn som Viktor “vuggo” Jendeby, Fredrik “slop3” Wahlstedt, Fredrik “JAEGARN” Andersson, André “rich” Åkerblom och Alexander “rdl” Redl har alla medverkat i sändningarna.

91 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 91 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..