×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

SEL

SK.swe vinner SEL Säsong 4

1
I finalen för SEL Säsong 4 möttes SK.swe, som vann gruppspelet, och Frontline[EYE], som har kämpat sig fram till finalen efter att ha slutat trea i gruppen. Frontline[EYE] har idag slagit både Adrenaline och xPerience.se, två prestationer som om något borde oroa SK.swe, som spelade sin första match för dagen nu.
SK.swe vs. Frontline[EYE] 16-12 (12-3)


Matchen spelades på Inferno. Här följer ett matchreferat för de intesserade:
Efter mycket imponerande spel av CRW, som tog fyra moståndare, kunde Frontline[EYE] vinna pistolrundan. SK.swe försökte vänta ut den andra rundan och lyckades också med en gubbes marginal.

Den tredje rundan vann anfallande SK.swe i den lilla bombplatsen efter att tre av Frontline[EYE] väntade ut rundan. SK.swe vann även den fjärde rundan i den lilla bombplatsen och Frontline[EYE] tvingades till en eco och SK.swe ledde snart med 3-2.

Trots en bra inledning av archie på den sjätte rundan, som gav Frontline[EYE] ett numerärt överläge med fem mot tre, kom SK.swe igen och vann rundan.

Med undantag för en runda vann SK.swe även resten av rundorna. I halvtid ledde SK.swe med 12-3. Den sista rundan var mycket spännande då HeatoN och Potti blev lämnade ensamma mot hela Frontline[EYE]. Men de vände det numerära underläget och vann rundan. Bäst på plan i den första halvleken var också HeatoN.

Frontline[EYE] attackerade den lilla bombplatsen på pistolrundan i den andra halvleken. Efter ett 1on1-läge mellan Hyper och ahl lyckades Frontline[EYE] vinna pistolrundan och hoppet levde.

SK gjorde en mycket farlig eco med USP:s och GudeN blev tvungen att vinna ett 1on1-läge mot HeatoN för att vinna SK:s eco. SK:s andra eco gick lite lättare för Frontline[EYE] och de vann rundan utan något större manfall.

SK:s första vapenrunda resulterade i ännu en vinst för Frontline[EYE], en ganska lätt sådan faktiskt. SK tvingades till en ny eco och den totala ställningen blev 12-8.

Efter två jämna rundor hade SK.swe pressat fram resultatet till 14-8 och behövde då bara en runda till för oavgjort och två till för vinst. Frontline[EYE] plockade några rundor men snart fick SK.swe in rundan de behövde för oavgjort och ställningen var då 15-10 till SK.swe. Frontline[EYE] fick ännu några rundor innan SK.swe fick den sista rundan de behövde för vinst. Frontline[EYE] kämpade tappert men SK.swe vann till slut matchen och SEL Säsong 4 med 16-12.
Vi gratulerar SK till förstaplatsen och presenterar här slutställningarna för SEL Säsong 4:
1. Schroet Kommando Sweden – 40 000 kr
2. Frontline ' Eyeballers – 20 000 kr
3. xPerience.se – 15 000 kr
4. Adrenaline
Alla resultat från idag finner ni här. HLTV-demos finns hos MyMTW. Bilder från dagen kommer upp inom kort.

64 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 64 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..