×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Folk kommer och går i mTw

1
Häromdagen skrev vi i en nyhet att todi går med i den tyska klanen mTw som därmed fick en lineup på totalt åtta man. Idag har vi nåtts av ännu ett meddelande om spelarförändringar inom den storsatsande klanen. Nämligen att spelaren Drake230, som tillsammans med Celebrator kom från DkH för bara ett litet tag sen, har bestämt sig för att lämna. Besked har även givits om att spelaren r4id har gått med i klanen.
Denne r4id är densamme som senast var med och hjälpte ocrana till seger i det tyska WCG-kvalet. Det står även att r4id kommer åka till Korea med ocrana för att försvara de tyska färgerna fast han, som sagt, numer tillhör mTw.

DkH:s sida finns en utförlig förklaring från både mTw|madferret samt Drake230 om den sistnämdes avhopp. Enligt Drake230 handlar det hela om att något har hänt under den senaste veckan som har sårat honom. Han känner sig sårad av att bildandet av ett så kallat ”stam-lag”, bestående av fem spelare som kommer spela i första hand, har skett helt och hållet bakom hans rygg. Han säger även att han är förvånad över hazz, och säger att han inte förväntade sig ett sådant beteende från en sådan spelare.

Enligt madferret tror han att det hela beror på att Drake230 känner sig besviken över att han inte kom med i ”stam-laget”. Han säger även att förstalinen numer förmodligen kommer se ut på följande vis:
  • ash

  • hazz

  • madferret

  • r4id

  • todi
De övriga nuvarande medlemmarna i laget är:
  • Cracken
  • Ago
  • Celebrator
En inte alltför vågad gissning är att vi inom kort kommer se fler avhopp från mTw, ifall nu ryktet om femmannastrategin stämmer. Jag har inte lyckats få tag på Drake230 för att fråga om han kommer att återvända till DkH vilket inte verkar vara alldeles otroligt eftersom de i dagsläget endast har fem aktiva spelare.

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..