×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Film

Superplayers 13 – den sista i eran

1
Filmerna Superplayers från Bear-Art är lika mycket tradition som Kalle Anka på julafton. I ett antal år har denne man försett oss med fint gjorda fragfilmer, men nu verkar det ha fått ett stopp. I och med den här sista filmen så meddelar han att inga fler Superplayers eller BAMM (Bear Art Mini Movies) kommer att göras.
Själva filmen i sig öppnas upp med ett intro inspirerat av bioaktuella Terminator 3, med snygga kameraåkningar. Sen ställs rätt musik in och fragsen kan börja. Istället för att visa klipp från proffs och eliter så har Bear-Art valt att fokusera på skill framför rykte. Det är inte så många namn man känner igen, desto finare frags.

I en hel del scener tar den profilerade ut hela laget ensam, vilket bäddar för fina klipp och en riktigt fin rulle. En intervju med Bear-Art följer nedan. Länkarna till filmen hittar ni under intervjun.

Bear-Art

Tjenare Bear-Art, du släppte för några minuter sen Superplayers 13, vilket blir den sista filmen i samlingen. Varför sluta producera något folket tycker om?

Tjenare Hawg :) Jo de är så här att jag har länge gjort fragmovies till cs o de har varit väldigt kul genom åren, men till slut måste de lida mot sitt slut. Vem vet, jag gör säkert lite fler filmer framöver, men inga mer sp eller BAMM planerade.

Vilken film är du mest nöjd, samt missnöjd med?

Ärligt talat så är jag nöjda med alla mina filmer på flera sätt, man kan säga att jag har exprimenterat och kört mitt eget race på något sätt. Det har varit väldigt roligt genom tiden och jag har fått god som dåligt kritik, men de stoppar inte mig, jag vet att jag kan göra en snygg film.

Enligt egna erfarenheter så vet jag att det tar riktigt lång tid att göra film, hur lång tid lägger du i snitt ner på varje rulle?

Jag kommer ihåg när jag gjorde min första cs-film, de tog mig nog 1 vecka att göra, idag kan jag göra en film på 1-3 dagar, fast då blir det en hel del demotittande, och jobb.

Eftersom du trappar ner på filmskapandet så måste din tid läggas på något annat. Tänker du satsa lite mer IRL eller kanske rent utav satsa på en egen karriär som spelare i CS?

Eftersom jag trappar ner på filmskapandet så satsar jag lika mycket på IRL som innan, jag kommer lägga mer tid åt den grafiska designen! Jag har alltid haft lika mycket tid till mina kompisar och flickvännen, de gäller bara att kompromissa och planera. :)

Tror du att intresset för CS-filmer ökar i och med 1.6? Istället för ren skill kan man tänka sig att det blir mer strategiska filmer med tanke på kravallskölden som kommer att införas.

Mycket möjligt att jag kommer bli intresserad att göra en ny film när 1.6 kommer men time will tell, mycket möjligt ja att man får visa lite mer strategi på filmerna.

Hur tycker du att responsen från scenen har varit under din tid som filmskapare?

I början va den oerhört bra, pga jag va en av dom första som gav mig in på cs-filmer. Sen när jag skapade sp4-5 så blev folk galna, dom blev två stora hits :) Sen började jag exprimentera mer, och köra mitt eget race. Folk börja kritisera bra som dåligt, jag är nöjd iaf.

Då får jag tacka för en rad underhållande filmer och din tid för intervjun. Har du några avslutande ord?

Jag vill tacka alla mina fans och alla som har hjälpt mig med alla 13 filmerna! Utan er vore jag inget, PEACE!
Nu till det roliga, länkar att ladda ner filmen ifrån! I skrivandets stund så ligger den uppe följande ftp:er. Glöm inte att besöka #Bear-Art och hans hemsida.

Mirrors


Om ni lyckas komma över fler mirrors så är det bara att komma in i #fragbite och meddela någon operator.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

189 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 189 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..