×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

IsKall går med i Begrip

1
IsKall, som tidigare har spelat med bland andra Rounders, har nu bestämt sig för att gå med i Begrip. Han har under en längre tid spelat i laget men det är först nu som det är officiellt att han ansluter sig till truppen. Han spelade med Begrip under Rendezvous där de nådde en imponerande andraplats efter Frontline[EYE]. För att motverka förvirring ska det påpekas att detta inte är gamla Begrip.GoL (som nu är de.nVidia), utan det "vanliga" Begrip-laget.
Jag var lycklig nog att få tag i IsKall själv för att få svar på några frågor:


För att sammanfatta läget, hur kom det sig att du nu befinner dig i Begrip? Vem sökte upp vem osv.?

Bor i samma stad som huztler och har testspelat en hel del innan men då hade vi inte folk till att starta, nu däremot har vi hittat lite halvskillat folk här nere i skogarna ;P

Hur ser Begrips laguppställning ut nu?

huztler, sailor, enben, strey och iskall.

Vilka tävlingar väntar härnast för er? Kommer ni att vara med i SEL när division 1 startar?

Vi har CPL inbokat samt lite andra lan, rz okt är jag själv väldigt sugen på. Vi håller på och förhandlar med ett litet café här i stan om SEL-spons så vi vet inte hur det blir än.

Du spelade med Begrip under Rendezvous, hur tycker du att ert spel fungerar? Har vi någon anledning att vänta oss fler förändringar i laget i framtiden?

Tycker vårt spel fungerar riktigt bra. Har bara grundtaktiker på alla mapsen än så vi är nöjda med vad vi presterade på Rendezvous! Några förändringar lär det nog inte bli. Vi trivs så bra ihop :)

Då tackar jag för att du tog dig tid att göra den här intervjun, vill du avsluta med några speciella ord?

Vill tacka vår manager Peewee för allt det fina han fixar samt att enben har två. Sen tack för en väldigt bra sida me!
Mer information om Begrip finner ni i en intervju med strey som vi på Fragbite gjorde för några dagar sedan.

50 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 50 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..