×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Det svänger i Mousesports

1
Rykten och felaktig information om vad som pågår i Mousesports har cirkulerat hej vilt den senaste tiden. För ett par minuter sedan släppte dock Mousesports sitt pressmeddelande som rätade ut många, men inte alla, frågetecken.
Precis som det tidigare sades har Johnny R kommit tillbaka till klanen för att spela med sina gamla klanfränder. Dock har inte Blizzard, även han från a-Losers, valt att följa med. Tidigare sades det även att Chris P. var en av de sparkade spelarna, så verkar det dock inte vara, eftersom han finns med i lagets fem spelare starka trupp på Mousesports.com:
  • Roman
  • Johnny R.
  • Chris P.
  • gore
  • PapsT^
En sjätte spelare ska offentliggöras någon gång under den här veckan. För de av er som är begåvade i det tyska språket finns ett pressmeddelande att läsa här.

20 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 20 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..