×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Mousesports sparkar sitt CS-lag

1
För en tid sedan meddelade Infernum att de två trotjänarna Gore och Pope (PapsT^) lämnade laget för Mousesports. Anledningen sägs ha varit att de skulle få betalt av Mousesports.
I efterhand visade det sig att det dåvarande Mousesportslaget inte alls visste om de nya mannarna i leden. Först några dagar senare fick laget reda på att de skulle lämna plats för ett nytt lag. Spelarna som fick lämna var grAyFox, Todi, Chris, Konsta och Sebastian. De som nu ska bilda det nya Mousesports är Roman, Pope och Gore.

– Till slut fick vi veta att Roman, Pope, Gore och två spelare från a-Losers ska bilda det nya laget. Jag tycker att sättet som det här har skett på är skrattretande, sa grAyFox till mymTw.de.

Enligt grAyFox kommer vi alltså snart att få se spelare lämna a-Losers, som överraskade många med en bra insats på CPL Summer 2003. Förvänta er fler nyheter från den tyska CS-scenen!

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..