×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Begrip.gbg blir en sektion i DeathsEmbrace

1
Igår skrev vi om att Begrip.gbg tappade erks till GameOnline, men det verkar definitivt inte som om sagan om laget tar slut där. Idag offentliggjorde man att man lämnar Begrip för att smaka på förmånerna som en sektion under en tysk organisation – DeathsEmbrace, vilket för övrigt är samma organisation som yupyup spelade under under en kortare tid.
I intervjun med Sydow nedan kan ni läsa om vad bytet av organisation innebär samt att scar (från znitz, kun med flera) kommer att agera temporär spelare fram till Rendezvous.

Sydow


Hur känns det att lämna Begrip efter så lång tid med taggen framför nicket?

Egentligen så tar jag ju med mig mitt lag. Det jag kommer sakna är själva prefixet och indi, men jag är säker på att jag kommer behålla kontakten med dom!

Hur kommer det sig att ni nu gått och blivit en del av DeathsEmbrace.nVidia?

För att få större chanser att komma utanför Sveriges gränser och spöa lite utlänningar!

Hur gick det till när ni bytte från Begrip till DeathsEmbrace och varför? Vem kom till vem och så vidare?

Det hela började med att vår gamla polare/manager, H4llon, ville sluta med CS igen och börja hjälpa oss med småsaker. Den lilla galningen lyckades få tag på en de-admin. Och därefter har vi kommit dit vi är nu!

Lite mer konkret, vad kommer samarbetet att innebära för er? Om resor, hur långa?

Nu kommer dom att betala hotell/resor/inträden till alla events vi har inbokade, d.v.s. CPL DK, RZ, xtreame och Cyber X Games.

Kommer detta att påverka erat samarbete med GameOnline samt spel i SEL på något sätt?

Vi har ett samarbete med GameOnline som ger oss tillgång till deras datorer under SEL matcher. Inget kommer ändra sig med det!

Ni tappade nyligen erks till GoL, hur går det med letandet efter en femte spelare?

Vi har en spelare som kommer spela med oss tills RZ. Efter RZ kommer vi sätta en ny lineup. Vi har mycket att diskutera där, antagligen kommer vi få ta en titt även utanför Göteborg denna gången.

Tack för din tid och lycka till med DeathsEmbrace, något du vill tillägga?

Ja, tack till DeathsEmbrace, tack för scar som ställer upp för oss nu inför RZ. Tack till INDI DIN UNDERBARA JÄVLA GUBBE SOM HJÄLPT MIG I MINA ÅR SOM EN BEGRIPARE! hoppas vi håller kontakten även nu!

64 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 64 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..