×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Team9 får tillskott i leden i form av Goodfella

1
Vesslan sa under CPL att Luciano kommer att bli tvungen att lämna laget eftersom han ska till Italien och studera. Idag verkar det som om hans ersättare är klar och det blir ingen mindre än Goodfella från mTw.HLO. Så här säger vesslan i ett uttalande på SoGamed:

We are happy to announce the recruitment of Jonas virtanen aka Goodfella from mtw.se/hlo.
We have seen goodfella play alot since SEL1 and we think he is one hell of a player and will be a great addition to our team.
Beside beeing a great player Jonas is of course a really nice person he is 20 years old and live in stockholm.
Our team is now again full strenght for SEL since we have to have 3 players on LAN .

We will announce more news next week stay tuned.
Detta är självklart ett stort avbräck för mTw.hlo där Goodfella var något av en lagkapten. I mTw.hlo finns nu Knoxville, Naikon, Tiny, SpawN och MegatoN. I Team9 finner vi dessa sex pojkar:
  • vesslan
  • Quick
  • Luciano
  • Lucchese
  • XeqtR
  • Goodfella
– Vi anser att goodfella är en väldigt bra spelare självklart. Utöver det så är han en person som vi tror kommer passa väldigt bra in i vårt team. Finns många bra spelare runt om i Sverige men gf har vi sett spela mycket på lan, vi vet han klarar av pressen, snackar bra i matcher osv. Sen att han bor i Stockholm är väldigt viktigt för oss, sa vesslan när han fick frågan om varför de valde just GoodFella. Här nedan följer en intervju med GoodFella själv:


Team9 | GoodFella


Hur kommer det sig att du numera spelar med Team9?

Det började med att det blev interna splittringar i mTw.hlo efter Spanien, och lite strul med HLO samt med mTw.. Erbjudandet kom vid rätt tidpunkt så att säga! Jag känner killarna i laget bra sen tidigare och det är ett riktigt skönt gäng, så ser fram emot att börja lira med dom nu!

Det har sagts att Luciano ska till Italien för att studera, är det hans plats i laget du kommer att ta?

Precis, det är en tung förlust för laget på alla sätt men jag hoppas att jag kan fylla platsen som spelare iaf, även om ingen är lika rolig som Farre ;)

Hur länge har denna övergång varit på gång?

Jag lärde känna killarna under början av sommaren ungefär, och lirade en del med dom då... Sen har det legat på is ett tag, men nu fanns det inget annat val för min del, och jag och Johan har snackat i ungefär en vecka om detta. And here I am.

Hur mycket har du spelat med laget? Hur klickar lagspelet?

Jag har inte lirat alls med dom på någon månad om inte mer.. Så det blir till att pressa nu skulle jag tro :D

Vilken roll kommer du att ta i laget? I HLO hade du en ganska ledande roll, hur passar du in i bland Team9:s spelare?

Jag tror jag kommer passa in bra, jag har inga problem med att bara spela så att säga... Jag kommer såklart ha egna åsikter osv, men jag kommer inte komma in och ta en ledande roll i laget precis, jag tar det som det kommer! Men tänker inte så mycket på det där direkt :)

Om vi ska vända blickarna bakåt, hur är läget i HLO nu? De har en ganska ny femma, tror du att de kommer kunna styra upp läget och förbli ett topplag att räkna med trots att tre spelare har lämnat dem efter ESWC?

Det kommer ske fler ändringar i HLO:s lag.. Vad som kommer ske får du snacka med grabbarna som är kvar om, dom vet bäst själva skulle jag tro :) Men jag hoppas verkligen att dom löser situationen, och jag tror Magix har någonting på gång

Vad har de senaste omskakningarna i mTw.hlo berott på? Har det något med att mTw trädde in som sponsor att göra?

Svårt att säga... Det var mångas bilder som personer som ändrades efter vårt första event, och det ledde till splittringar inom laget, samt att mTw ville se någon form av ändring eftersom vi inte presterade... Ändringen kom men vi fick aldrig tillräckligt med tid att lira inför Spanien, vilket ledde till ett till fiasko, och ännu mer splittringar inom laget.

Inför finalkvalet till WCG måste ni plocka in ännu en svensk i laget, vill du kommentera något kring vem denna svensk är? Är det möjligt att vi får se någon gammal Team9:are göra comeback?

Inget är bestämt ännu, we're working on it :)

Då tackar jag för att du tog dig tid och önskar dig och Team9 lycka till i framtiden! Något speciellt du vill tillägga?

Tack så mycket! Vill tacka HLO och spelarna för tiden, och hoppas dom kan bygga upp någonting bra... Peace

135 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 135 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..