×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

Nya spelare i Mousesports

1
I lördags bröt Infernum upp med ett massivt manfall. Idag gick två av de gamla Infernum-spelarna, impi och gore, med i Mousesports. Det fanns redan innan inofficiella spekulationer om att det var just det här som skulle ske, men nu är det alltså officiellt. På grund av detta fick man också avskeda spelarna David och Bruno, som jag tyvärr inte lyckats reda ut några nicks på. Varken David eller Bruno var tidigare med i startfemman. impi kommer att spela under namnet Thomas S. medan gore kommer att spela under Franz B. Laget består nu av sju stycken spelare, läs mer på tyska här.
På grund av det här kommer Mouz troligen inte att kunna delta i framtida WCG-sammanhang med de två nya Österrikiska spelarna. Innan det här var man också en klan koncentrerad till Berlin, men så är alltså inte fallet längre.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..