×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

ArchAngels drabbas av manfall

1
Den svenska klanen ArchAngels som har funnits med ett tag nu meddelar idag att axih och moony kommer att lämna dem eftersom de kommer att trappa ner på CS-spelandet. Jag fick tag på axih själv för en kort intervju. ArchAngels har nu dessa sex spelare kvar i laget:
  • Raphael
  • Raziel (inaktiv)
  • cArn
  • cruZ
  • Softcore
  • moony (inaktiv)
Med endast fyra aktiva spelare hälsar Raphael att de kommer att ta in en ny spelare inom kort. Vem det blir är emellertid inte klart ännu.

axih


ArchAngels meddelar idag att du slutar och moony blir inaktiv eftersom ni lägger ner CS, vad ligger till grund för detta beslut?

Jag kommer själv sluta spela CS på den seriösa nivån som vi hade i Arch =D Kommer börja spela med familjen istället då jag själv inte kommer ha tid att spela lika mycket som förut.

Vet du vad som kommer att hända med ArchAngels nu? Laget har fortfarande sex spelare (Raphael, Raziel, cArn, cruZ, Softcore och moony), kommer laget att ta in fler?

Dom kommer i alla fall fortsätta spela, så mycket vet jag.

ArchAngels har deltagit i både WCG-kvalet och SEL-kvalet men lyckades inte kvala in på något av tävlingarna, har det något att göra med ditt och moonys beslut att trappa ner på CS?

Absolut inte. Jag tror själv att det hade blivit så här även om vi hade kommit vidare.

Har det varit på gång en längre tid att du och moony ska sluta? Har det i så fall märkts i erat spel?

Jag blev förvånad när jag fick veta att moony skulle sluta, trodde inte han skulle göra det. Jag har under en tid inte haft tid att spela lika mycket som dom andra så för min del så har det varit på gång under en längre tid.

Ok, då har jag inga fler frågor utan tackar dig för din tid och önskar dig lycka till i framtiden! Något du vill tillägga?

HON ÄR MIN HON ÄR VÄRLDENS SÖTASTE =DDDDDDDDDD
Om ni vill veta mer om ArchAngels finns deras hemsida här och kanalen är #ArchAngels.

84 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 84 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..