×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

GameOnline lägger ner

1
Den världskända klanen GameOnline, med centrum i Göteborg på internetcafét med samma namn har gjort fina prestationer i CS-världen – inte minst på CPL-evenemangen i Dallas. För ett bra tag sedan byggdes laget upp med spelarna Souledge, Hyb, mysse, Snajdan och zAFFe, och denna upplaga av laget var det ganska tyst om, bortsett från en inte allt för övertygande insats i SEL. Nu efter några månader meddelas det att de lägger ner hela klanen. Självklart undrar vi varför, och vem kan inte ge bättre svar än gamle GoL-spelaren Snajdan?
Snajdan
Tjenare Snajdan. Alldeles nyss fick vi reda på att GameOnline lägger ner sitt CS-spelande. Vad beror detta på?

Tja, jo det är så att nu den senaste tiden har vi bara haft en lineup med fyra spelare i (sNajdan Souledge Hyb zAFFe + Elaj som standin). Vi har inte hittat ngn spelare som passar speciellt bra så det känns bara jobbigt att fortsätta spela. Souledge ska lägga ner med CS så vi kommer bara bli tre spelare kvar då. Sen är de en massa andra saker som jag inte kan gå in på.
Anledningen till att vi lägger ner är inte pga av att vi bråkat eller ngt vi är fortfarande vänner.

Vad tror du anledningen att ni inte hittade en femte spelare var? Kanske
var det portningen från SEL som förhindrade intresse?


Nej absolut inte, vi har haft en del alternativ nu på sistone, men det kom upp lite andra problmen som gjort att vi valt att lägga clanen på is.

Du nämnde tidigare att souledge kommer lägga av med CS helt. Vart kommer du gå - och har du någon aning om vart dina andra grabbar kommer ta vägen?

Vi kommer att ha ett möte snart och diskutera en del saker, så ni kanske kommer få se mig, Hyb och zaffe i samma klan inom en snar framtid, eller så kanske ni får se oss i olika claner, får vänta och se vad som händer, jag vet inte så mycket nu :).

Hur känns det att lägga ner en klan egentligen? Allt arbete förgäves. Beskriv dina känslor innerst inne just nu.

Det känns väldigt tråkigt, kommer sakna allt damp vi haft när vi spelat. Alla stammisar nere på GameOnline-kafét, specielt (t0ny,pajas). Men jag
kommer fortsätta hänga nere på cafet och dampa public me grabbarna så det är ganska lugnt :).

Då får jag tacka för mig och önska dig lycka till i framtiden vad du än
väljer att göra. Det sista ordet är ditt.


Vill tacka GameOnline! för att jag fick spela med dom den korta tiden som var, Vill säga tack till världens bästa internetcafe-ägare Zvedzan (StellaRossa) och Micke (Thookie), zaffe, hyb, souledge och mysse. Roligt att spela med er, hoppas vi fortfarande kan dampa pcw ngn gång :). Vill även säga att GameOnline kommer spela en sista turnering tillsammans och det är WCG ses där alla claner *******************.

113 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 113 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..