×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Spelarförändringar i Begrip.GoL

1
Ikväll meddelades det att graes lägger ner sitt CS-spelande, Tronik blir inaktiv och mezzo går med som ersättare i Begrip.GoL. Det är ganska radikala förändringar så vi knep tag i Skipper för att höra vad det finns att säga om vad som hänt och, självklart, framtiden.
  • Sydow
  • Skipper
  • Lindh
  • erks
  • mezzo


Skipper


Hur kommer det sig att ni valt att plocka in mezzo i laget?

Vi har letat efter en till spelare eftersom graes ville leka livet istället för att spela cs och då kom mezzos namn upp så vi frågade om han var sugen vilket han var. Sen så är han duktig och har bra matcherfarenhet samt välldigt trevlig så det passade oss bra.

Har ni haft några andra spelare i åtanke för platsen?

Ja, det har vi men det är inget jag vill gå in på utan vi är nöjda som det är nu.

Att graes avslutar sin CS-karriär, har det varit på gång under en längre tid? Är det något som ni märkt av i klanen?

Jodå det märkte vi nästan från början att han inte ville att den sociala biten skulle bli lidande pga CS så det är ingen nyhet för oss och inte så oväntat heller. Vi valde dock att pressa honom lite eftersom han är en extremt duktig spelare och trevlig grabb men nu blev det nog för mycket i och med att det är sommar och så vilket vi förstår.

Tror du att det är en positiv utveckling för klanen att graes tagit steget undan för mezzo?

Både ja och nej eftersom graes var en av dom starkare i leden och vi hade helst sett att han stannade men å andra sidan är det bra med fräscht blod i klanen och mezzo tillför ganska mycket nya ideer.

Hur kommer eran laguppställning att se ut nu?

Sydow, Skipper, Lindh, erks och mezzo kommer att vara kärnan i laget men eventuellt kan graes eller Tronik dyka upp i någon SEL match eftersom vissa kommer att vara bortresta när vissa matcher spelas.

Om graes skulle bestämma sig för att återvända till CS, skulle han vara välkommen in i laget igen?

Tyvär så måste vi gå vidare och vi kommer att köra på det som är nu sen så tror jag inte graes kommer att komma tillbaka men vill dock påpeka att graes fortfarande lirar cs men inte längre på en seriös nivå, dock så kommer han ju alltid att vara välkommen som våran kära kompis ;)

Med uppehåll i SEL, vad har ni planerat att sysselsätta er med som klan?

Just nu är det många av oss som är borta över sommaren så det blir inte så mycket spelande som vi hoppats på men vi ska försöka träna så mycket vi kan innan SEL börjar igen.

Tack för din tid och god natt! Något du vill tillägga?

Vill tacka graes för sin tid i klanen det har varit ett nöje sen ett stort tack till café GoL som låter oss sitta där och lira!

54 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 54 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..