×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Mousesports femte spelare

1
Tidigare idag skrev vi om att Mousesports ordnat om lite i sin trupp. Nyförvärvet DonKamilio blev inte långvarig i klanen utan drog snabbt vidare till a-Losers. Detta i samband med att Nils också blev inaktiv gjorde att Mousesports var nere på tre man.
Svar nummer ett blev grAyFox (från a-Losers, så klart). På den tiden (förmiddagen) hade man bara fyra officiella medlemmar, men nu har man offentliggjort sin femte – todi, som förmodligen är mest känd för sin tid i a-Losers (!).

Det är nu bara två stycken originalmedlemmar kvar i Mousesports och ESWC i Frankrike är mindre än en vecka bort. Laguppställningen är än så länge mycket ung och läget är tufft, men inte kritiskt, för Mousesports.
  • Roman R.
  • Chris P.
  • Konsta T. (koj)
  • Dave I. (grAyFox)
  • Christian H. (todi)

16 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 16 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..