×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

Mousesports och a-Losers byter lite

1
Vi skrev nyligen om att impi och gore lämnat Mousesports för Infernum samt att Johnny R valt att gå till a-Losers. Detta följdes av att Mousesports så klart blev tvungna att hitta ett gäng med ersättare, vilka blev DonKamillo och koj.
Idag har vi ett par nya skeenden att rapportera om. Det verkar som om DonKamillo valt att lämna Mousesports till fördel för a-Losers, precis som Johnny R. Källan för detta är Mousesports själva och a-Losers har vi ännu inte nått för konfirmation. Det kan hända att det är en "eoLithic" på gång här.

Ersättare för DonKamillo, pyrfärsk direkt från a-Losers, blir grAyFox. Eftersom Nils nu blivit inaktiv, så som det talades om från första början av den här cirkusen, ser Mousesports fyrmannalineup nu ut så här:
  • Roman R.
  • Chris P.
  • Konsta T. (koj)
  • Dave I. (grAyFox)
För de som vill veta mer och orkar med lite tyska har Mousesports själva intervjuat deras nyförvärv grAyFox här.

7 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 7 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..