×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Danmark

Spirit of Amiga på fötter igen?

1
Den danska toppklanen SoA kan efter en tids strävande mycket väl ha landat rättvända igen. I ett uttalande presenterar de sina två nyförvärv torM och Jerry. De båda spelarna är mycket kompetenta, inte minst Jerry som har många fina meriter bakom sig. Han har spelat mycket tillsammans med VicoN i klaner som Allstars och SK. Jerry var också med i den första upplagan av level och har tidigare också spelat i just SoA – där han nu återfinner sig.
torM känner vi kanske mest igen från Dynamic Crew som gjorde en bra insats på CPL Oslo där DC slutade som fyror. Han anses vara vassast med AWP:n. Han har också varit och vänt i mTw.

Spirit of Amiga har höga förväntningar på dessa killar och hoppas att de ska kunna göra riktigt bra ifrån sig i CPL Summer 2003. Enligt Jerry så ser deras nuvarande femma ut som följer:
  • Stan
  • Kram
  • Muggz
  • torM
  • Jerry
Uppdatering: En intervju med Jerry har nu smugit sig in hos lvl.dk.

Källor: SoA statement och XplayN.com.

32 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 32 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..