×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Fragbite

Premiär 21:00: Thank God It's Fragbite

1
Idag är Fragbite och Nyheter24-Gruppen extremt stolta över att presentera premiären av den nya aktualitetsshowen Thank God It's Fragbite – en show om allt mellan himmel och hav!
Inte nödvändigtvis en gaming-show
Thank God It's Fragbite är ett aktualitetsprogram som egentligen inte handlar om någonting specifikt, bara olika aktuella ämnen som inte nödvändigtvis behöver beröra gaming. Faktum är att pilotavsnittet innehåller väldigt lite gaming, men detta kommer givetvis att variera kraftigt under kommande avsnitt.


Panelen under pilottavsnittet av #TGIFB

Profiler i olika former
Under kommande avsnitt kommer olika välkända namn, allt från professionella esport-talanger till vardagens nöjesprofiler, att gästa programmet för att vara en del av panelen. Programmets värd är ingen mindre än Fragbites alldeles egna chefredaktör, André "rich" Åkerblom.
"Det känns fruktansvärt roligt att få både möjlighet och förtroende att få ta del en så pass välproducerad show som "#TGIFB" faktiskt är. Även om första avsnittet inte blev alltför gamingfokuserat ser jag verkligen fram emot att kombinera gaming med generellt nöje på ett fyndigt sätt i framtida avsnitt."
Upplägg
Rent koncist går Thank God It's Fragbite ut på att en panel bestående av tre personer presenterar en varsin "spaning", ett aktuellt ämne från valfri kategori. Efter diskussioner kring samtliga ämnen sker en omröstning för att få fram den mest intressanta spaningen.

Premiär 21:00
#TGIFB har premiär ikväll klockan 21:00 direkt här på Fragbite, och ni kan se avsnittet genom att antingen klicka på den stora fina premiär-bannern vi har precis under menyn, eller helt enkelt via spelaren som kommer att bakas in i denna nyhet klockan 21:00.

Ni som inte är hemma ikväll behöver inte oroa er över att missa progarmmet, givetvis kommer det att finnas att ta del av exakt när du vill.

137 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 137 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..