×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Tidig förändring i Lions – relIk ersätter olexz

1
Knappt 72 timmar efter att Lions gått ut med sitt nya CS:GO-lag är det dags för ett spelarbyte. olexz får lämna laget medan relIk kliver in som femte man.
I fredags offentliggjordes Lions sprillans nya Counter-Strike: Global Offensive-lag. I spetsen såg vi olexz och niwen tillsammans med zape, windster och barsiC och tillsammans siktade de på DreamHack Winters CS:GO-turnering med hela 300 000 kronor i potten.

Nu är tongångarna annorlunda då laget väljer att göra sig av med olexz till fördel för hatersG0nnahate-spelaren relIk. Anledningen till att laget valt att genomföra detta byte var att olexz ej skulle kunna delta på just DreamHack Winter.

Detta ger oss följande CS:GO-femma i Lions:
Lions
Lamar "niwen" Mahmuzić
Marcus "windster" Andersson
Eddie "zape" Härdeman
André "relIk" Östlund
Daniel "barsiC" Fanous
Laget väntas fortfarande förbereda sig för DreamHack Winter som går av stapeln 22-25 november i Jönköping med en 300 000 kronor stor prispott till Counter-Strike: Global Offensive.

46 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 46 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..