×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike: GO

Lions tar in svenskt CS:GO-lag

1
Sedan Lions och CS 1.6-laget som senare blev Lemondogs och WinFakt gick skilda vägar har den norska esport-klubben varit avvaktande i CS-scenen. Nu är man tillbaka med ett svenskt CS:GO-lag.
Laget som nu spelar under Lions består av en del namn man sett i många mixar på olika LAN runtom i Sverige. Några som kanske ringer högre än andra är Magnus "olexz" Callenholm och 1on1-profilen Lamar "niwen" Mahmuzić. Dessa herrar är nu Lions nya lag tillsammans med Marcus "windster" Andersson, Eddie "zape" Härdeman och Daniel "barsiC" Fanous.

– Det började med att vi körde gathers en del tillsammans. Jag och olexz spelade mycket ihop medan zape och winster lirade mycket tillsammans. Jag och barsiC är även goda vänner och har spelat många LAN tillsammans, vi har en väldigt bra gemenskap, berättar Lamar "niwen" Mahmuzić för Fragbite.

Både niwen och barsiC spelade för Lemondogs under SteelSeries GO, där man lyckades plocka en tredjeplats. Hur laget fick en organisation som Lions att plocka in dem var mycket tack vare niwens egna kontaktnät.

– Vi började bara spela mycket Playnation tillsammans och sedan tyckte vi att vi skulle starta upp ett lag, och i och med att jag har haft kontakt med Lions ett tag nu blev det där vi landade.
Lions
Lamar "niwen" Mahmuzić
Magnus "olexz" Callenholm
Marcus "windster" Andersson
Eddie "zape" Härdeman
Daniel "barsiC" Fanous
Laget siktar på att göra sin LAN-debut i slutet av november på DreamHack Winters CS:GO-turneringen som kommer att ha 300 000 svenska kronor i prispotten.

170 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 170 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..