×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Norge

Bekräftat: Element lämnar eoLithic för SK *

1
Under kvällen ändrades topic i #eoLithic och man kunde läsa att Element går med i SK. Efter att scenen under en tid har vant sig vid "skämt" från vissa av topplagen togs beskedet tilll en början emot med skeptisism, i synnerhet då inget pressmeddelande hade släppts.
Vi har nu varit i kontakt med Naikon angående beskedet och han har bekräftat att Element nu lämnar eoLithic och kommer ta plats i den svenska divisionen av SK. Även Flex från eoLithic har bekräftat att Element lämnar dem och går med i SK. Vi har försökt nå SK för en kommentar men ännu har ingenting bekräftats av SK. Det verkar därför helt klart att Element lämnar eoLithic men huruvida han verkligen går med i SK är oklart.

Ännu har inget besked kommit från SK själva men det väntas komma under kvällen.

Inom några minuter kommer ni här på Fragbite kunna läsa en intervju med Naikon gjord av flpee.

* Uppdatering: Här kommer, som utlovat, en intervju med Naikon om det som skett. Tyvärr är han inte det perfekta intervjuoffret i den här situationen samtidigt som han hade mycket annat som han var tvungen att dona med. Detta gjorde att intervjun blev ganska kort, men vi får ändå en mycket mer detaljerad bild av vad som hänt än vad vi hade innan.

Naikon


Today element left your team, what's the background-info on this?

He has been quite tired of CS lately, and been talking about that he really wants to play with a good friend (ahl) to make the game more enjoyable. So that's why he left, I guess.

Were you surprised by this decision of his?

Yes I was, because of the things he has told me during the last days, which I really don't want to get into.

Now that you're only four players in eoLithic, what plans have you got for the future?

That's quite uncertain at the moment. We are going to discuss things during the weekend about which options we have, but I won't be suprised if this is the end for me at least.

I know you've got things to do so we'll end the interview right here. Thank you for your time and good luck with eoLithic.

tnx np
2021-11-19 15:37
Visst kan svenskar mer än norskar om esport? Vi lät Godsent-proffsen Vanessa "Nessa" Ahlström och Hege "Hedje" Botnen tävla mot varandra i en klassisk frågesport för att få ett definitivt svar.

252 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 252 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..