×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Counter-Strike

SK:s 1.6-lag ryktas lägga ner – bildar CS:GO-lag *

1
Efter att ha förlorat finalen i E-Sport SM och floppat i Plantronics CS Championship på DreamHack Summer 2012 ryktas det nu att SK kommer att göra sig av med sitt 1.6-lag för att bilda ett CS:GO-lag med f0rest och GeT_RiGhT i spetsen.
SK Gamings 1.6-lag kom in i Elmias lokaler med skyhöga förväntningar, likaså gjorde lagets alla anhängare. Men efter att stjärnorna förlorat E-Sport SM-finalen mot fnatic inför en fullsatt DreamArena Extreme, och sedan åkt ut i gruppspelet i DreamHacks officiella 1.6-turnering med enbart en poäng, hade vistelsen förvandlats till ett fiasko.

Nu ryktas det starkt på Cadred om att femman kommer att splittras för att bilda ett CS:GO-lag. Laget kommer att bestå av GeT_RiGhT och f0rest, som ju pressat det nya spelet relativt intensivt det senaste halvåret, och tre spelare som primärt har spelat CS:Source under majoriteten av sina karriärer.
SK Gaming?
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Patrik "f0rest" Lindberg
Adam "friberg" Friberg
Patrik "ptk" Sarasúa
Robin "fifflaren" Johansson
Den sistnämnda spelaren var bland annat en del av laget Berlin Allianz under det amerikanska CS:Source-jippot CGS. Om dessa rykten är sanna eller inte återstår att se. Vi väntar med spänning på ett officiellt uttalande från SK Gaming.

* Uppdatering: Borta hos HLTV.org har man publicerat en nyhet där GeT_RiGhT skall ha dementerat ryktet.

171 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 171 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..