×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Counter-Strike

SK:s 1.6-lag ryktas lägga ner – bildar CS:GO-lag *

1
Efter att ha förlorat finalen i E-Sport SM och floppat i Plantronics CS Championship på DreamHack Summer 2012 ryktas det nu att SK kommer att göra sig av med sitt 1.6-lag för att bilda ett CS:GO-lag med f0rest och GeT_RiGhT i spetsen.
SK Gamings 1.6-lag kom in i Elmias lokaler med skyhöga förväntningar, likaså gjorde lagets alla anhängare. Men efter att stjärnorna förlorat E-Sport SM-finalen mot fnatic inför en fullsatt DreamArena Extreme, och sedan åkt ut i gruppspelet i DreamHacks officiella 1.6-turnering med enbart en poäng, hade vistelsen förvandlats till ett fiasko.

Nu ryktas det starkt på Cadred om att femman kommer att splittras för att bilda ett CS:GO-lag. Laget kommer att bestå av GeT_RiGhT och f0rest, som ju pressat det nya spelet relativt intensivt det senaste halvåret, och tre spelare som primärt har spelat CS:Source under majoriteten av sina karriärer.
SK Gaming?
Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Patrik "f0rest" Lindberg
Adam "friberg" Friberg
Patrik "ptk" Sarasúa
Robin "fifflaren" Johansson
Den sistnämnda spelaren var bland annat en del av laget Berlin Allianz under det amerikanska CS:Source-jippot CGS. Om dessa rykten är sanna eller inte återstår att se. Vi väntar med spänning på ett officiellt uttalande från SK Gaming.

* Uppdatering: Borta hos HLTV.org har man publicerat en nyhet där GeT_RiGhT skall ha dementerat ryktet.

171 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 171 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..