×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

Finaldags i Fragbite-Idol 2011! *

1
I slutet av september bestämde sig användaren Mazty.goesW1LD att skapa en forumtävling som efterliknar ett av Sveriges mest populära TV-program, nämligen Idol. Med bravur har han lett tävlingen, och efter av fem stycken fredagsfinaler har han prisats för sin insats som tävlingsledare.
Under resan har en hel del intresse visats, men inte bara bland deltagare. Snittet per omröstning har legat på över 500 röster, något vi på Fragbite tycker är extremt roligt. Vi bestämde oss ganska tidigt i tävlingen att gå in och sponsra med en Fragbite-musmatta från QPAD, och nu är det alltså bara två användare kvar.

I final är användarna PRiMAL och hAYLEYw. Den förstnämnda har fått en hel del anhängare mycket tack vare sin talang att skriva om låtarna med texter som må passa våra användare lite bättre än originalen. Den sistnämnda finalisten har dock tävlingen igenom visat en hög utvecklingskurva, vilket våra användare även tyckt om.

Nog snackat! Nedan följer finalbidragen från båda idolerna och under kan ni rösta i pollen vem ni tycker skall bli Fragbite-Idol 2011!

hAYLEYw – Grenade (Bruno Mars)
PRiMAL – Ute på vischan (Eddie Meduza)


Omröstningen kommer att gälla fram till söndag kväll, när tävlingsledaren Mazty.goesW1LD säger stopp slutar rösterna att räknas.

* Uppdatering: Efter en extremt jämn batalj har PRiMAL lyckats segra i Fragbite-Idol med tajta 53% av rösterna. Ett stor applåd till andraplacerade hAYLEYw och ett enormt grattis till PRiMAL!

Vem är Fragbite-Idol 2011?

1820 personer har röstat

161 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 161 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..