×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

IOL

Grupperna till helgens IOL S3D3 offentliggjorda

1
I helgen är det dags för Inferno Online League S3D3 spelas på Inferno Online på Odenplan i Stockholm. Fyra onlinekval har valt ut vilka lag som deltar och nu är grupperna släppta. Många lag är dock lag som kvalat in men som valt att inte delta. Är du en del av ett sådant lag bör du kontakta en administratör i #Inferno-Online på IRC.
Under första dagen, lördag, spelar både det svenska topplaget SK-Gaming och IOL Sälen-tvåorna empty, som efter att ha förlorat Snajdan till dateam spelar med pinne.
Lördag Grupp A
empty
Prefix
NwGaming.se
Friction

Lördag Grupp B
Babel
embrace
teamclanb0t
Regret

Lördag Grupp C
SK-Gaming
kiwislayerz
YATTA!
IWKU

Lördag Grupp D
Lemondogs
Eneric
Adolf
DIC
Under söndagen ser vi inga världskända spelare, men ändå lag som en svensk hyfsat inbiten Counter-Strike-fantast bör känna igen. Duttdutt-laget a2g, tidigare kända som iGamerz, kommer att dela grupp med ZOMG och Limbokungen.

Skojsatsningen tempteam med bland andra JEAGARN, kvicken och xpozer, spelar även de under morgonen. Senare, närmare lunch, kommer vi att få se en Mjaomode-mix med molander, peppo och striker spela under namnet STL.
Söndag Grupp E
a2g
Limbokungen
ZOMG
D1VE

Söndag Grupp F
tempteam
N0llk0ll
WokHouseMafia
Beach 1998

Söndag Grupp G
Gamerzone
3DMAX
Madzone
bounZe

Söndag Grupp H
STL
myGame
Coldgame
mp
Vill ni se preliminära laguppställningar och tider för samling kan ni klicka er in på hemsidan.

140 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 140 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..