×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

ArchAngels rekryterar Softcore

1
ArchAngels, utan tvekan en av Sveriges bästa klaner, har nu rekryterat ännu en duktig spelare, nämligen softcore. Någon nyhet att Softcore spelat med ArchAngels under en ganska lång period är det nog inte. Men efter en lång och intensiv prövotid verkar det som att han blivit en riktig ängel.
ArchAngels spelade finalspel i ESWC denna vecka vilket slutade med en välförtjänt femteplats. Där de på sin väg slog ut caYa och blev nerslagna i loserbracket av GoL.eoL, där de sedan fick möta [9].esu i finalen, där [9].esu var det starkaste laget.

Nedan följer en väldigt kort intervju med carn – Softcore var dessvärre inte tillänglig för en intervju.

Arch^cArn


Tjo carn, för några dagar sedan gick ni ut officiellt med att softcore blev en av ArchAngels, kan du berätta om detta?

Hej, jo som de flesta vet har han spelat med oss någon månad eller så. Och nu hade han sugit på karamellen ett tag och bestämde sig att gå med oss.

Vad kommer softcore tillföra ArchAngels som ni inte hade innan?

Han passar vårt spel bra och kommer väl framförallt tillföra rutin och lanbackup.

Ni spelade i veckan finalspel på nine i ESWC, vad tyckte du om er insats där?

Då vi var bland de sämst rankade där så presterade vi över den allmäna förväntan, men vi vet själva vad vi kan och var inte jätte nöjda med vår insats, vi kan bättre.

Då tackar jag för mig och önskar er lycka till i framtiden, något du vill tillägga?

Tack själv, nope :D
För mer information om archangels, besök deras hemsida.
2020-10-14 14:33
En mus är något av det viktigaste när det kommer till esport. Men det kan vara svårt att välja bland det stora antalet företag som finns. Men vad använder då de bästa spelarna i världen? Tillsammans med Prisjakt har vi tagit fram denna statistik. Se här vilka möss som proffsen använder.

41 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 41 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..