×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Fragbite

2011 blir riktigt kul – nya ägare bakom Fragbite!

1
Året har precis börjat, men det ser redan ut att bli riktigt, riktigt bra för Fragbite!
Ett ägarbyte!

För några dagar sedan bytte sajten ägare. Vi ägs nu av det unga mediehuset Nyheter24, som ägs av bland andra Douglas Roos från Draknästet i SVT.

Perfekt ägare

Vi har arbetat med Nyheter24 och personerna där på olika sätt sedan 2009. Därför kan vi med absolut förtroende säga att de är rätt organisation att ta vid när Fragbite ska utvecklas vidare!

Unga killar och Nihilum-spelare

Viktigast av allt är dock att det är ett härligt ungt gäng som förstår gaming så pass bra att de inte kommer att göra några av de dumheter som ju ofta förekommer när ett större företag köper ett mindre webbcommunity. Ansvarig för Fragbite från Nyheter24:s sida blir exempelvis Gustav Käll, mer känd som Marilyn, världsmästare i World of Warcraft med Nihilum.

Vi har även sett i forumet att det finns vissa farhågor från er läsare om ett framtida kostymnissevälde här på Fragbite, och vill därför försäkra er om att vi aldrig sett någon från Nyheter24 i en kostym – och således är det sköna killar.

Men vi är kvar allihop!

Hela gänget bakom Fragbite stannar kvar och fortsätter att göra det vi gör med sajten. Den stora skillnaden blir att vi nu har stödet av en ägare som har både visioner och ambitioner samt viljan och resurserna att driva igenom dessa.


Med stor tro på ett riktigt fett 2011!

Redaktionen

192 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 192 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..