×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Tyskland

jAMBAZZ och torMs nya klan

1
De danska spelarna jAMBAZZ och torM har under en stund varit utan klan i och med nedläggningen av den danska storklanen Dynamic Crew. Men idag kan man läsa på mTw:s hemsida att mTw låter danskarna bli en del av deras CS-sektion. mTw.aTn har haft en hel del problem den senaste tiden, speciellt när de tappade koj – något som verkar ha synts på deras resultat.
Men nu är det alltså friskt blod som tas in i laget i och med dessa danskar. Varför det just blev danskar som de tog in i laget förklarar lagets nya coach, h0n1g, i en intervju publicerad på mTw:s hemsida. Han säger att det är brist på erfarna och duktiga tyska spelare och att de därför sökte sig till Danmark för att hitta spelare till klanen. Så här säger h0n1g om nyförvärven:
Along with their excellent playing abilities it was also their fresh ideas and their team spirit that pleased us.
Laget kommer försöka hålla en stabil uppställning om sex personer och kommer då se ut på följande sätt:
  • cracken
  • hazz
  • madferret
  • ash
  • jAMBAZZ
  • torM
Enligt deras nyhet om händelserna så kommer spelaren wirsi vara kvar i laget, fast då bara som reserv.

14 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 14 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..