×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Playzone tappar spelare – SPIKEONE inhoppare

1
Det började med att tre spelare var tvungna att göra militärtjänst, efter det har det varit en rejäl uppförsbacke för det finska Playzone-laget. Efter att ha plockat in tre nya spelare men misslyckats rejält i det nordiska WCG-kvalet på Assembly stod Freon ensam kvar i laget. Det var nu hans uppgift att fylla lagets fyra tomma platser, vilket han gjorde med bland andra VIDI och allu.
Idag har HLTV.org avslöjat att de två nämnda spelarna, VIDI och allu, hoppar av Playzone-tåget. VIDI uppges ha tröttnat på Counter-Strike då han, enligt HLTV.org, inte är lika bra som han en gång var. Även allu har valt att lämna laget för att gå tillbaka till sitt tidigare lag munkka.

Som inhoppare har man valt att ta in SPIKEONE, som många känner till från det relativt lyckade laget CrackClan. Även de tidigare wooSai-medlemmarna rumble och jigetus.
Playzone
spin
Freon
jigetus (temporär)
rumble (temporär)
SPIKEONE (temporär)

30 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 30 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..