×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Sverige

Läsvärd artikel: Pottis karriär i 30 punkter

1
SK-Gaming har sedan en lång tid tillbaka tagit hand om sina egna, även om personen i fråga inte längre är en del av organisationen. Det var länge sedan Tommy "Potti" Ingemarsson representerade organisationen, men det har inte hindrat SK från att skriva ner trettio mycket läsvärda punkter om Pottis Counter-Strike-karriär till hans födelsedag.
Den 18 september fyllde Potti 30 år och i artikeln går man igenom hela karriären i just trettio punkter. Från att Potti startade Ninjas in Pyjamas vidare till lagbyten som involverar namn som team9 och SK-Gaming för att sedan komma tillbaka till just NiP. Man listar sakta men säkert alla turneringar Potti deltagit i, alla prispengar han vunnit med olika lag och alla titlar han lyckats kamma hem. En minst sagt imponerande resumé och en fantastisk resa.

Den mycket läsvärda artikeln går att hitta, på engelska, borta hos SK-Gaming.
2019-05-16 17:14
Under helgen den 3-5 maj 2019 tog ArgaSkånskaMän över den skånska landsbyggden. På plats i Xtrfys kontor i Landskrona slog YouTube-profilerna upp SLASK LAN 19 i samarbete med Philips OneBlade och Xtrfy. Fragbite var på plats och deltagarna bjöd på en hel del goda skratt under helgens bravader.

64 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 64 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..