×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Playzones nya lag officiellt

1
Många kanske undrar varför vi inte har skrivit om Playzones nya lag som syns i deltagarlistan för ESL:s sista-chansen-kval. Det är nämligen så att inget har varit officiellt förrän några minuter sedan.
Playzones nya lag består bara av tidigare Playzone-medlemmar, men som har spelat för organisationen vid olika tillfällen.
Playzone
hyvlarn
BARBARR
QP
manne
pinne
Vi har hyvlarn som under årets har setts vinna Svenska Mästerskapen med H2k samt slå SK på Dreamhack Summer. Vi har BARBARR som under året har spelat i både H2k och MYM. Vi har även duon manne och pinne som representerade Playzone i den senaste upplagan. Manne har fått mycket fokus runtom i Europa då han enligt HLTV.orgs statistik är näst bäst i världen på Counter-Strike!

Mest intressant med laget är att Skellefteåprofilen QP, som tillsammans med bland andra threat och sin bror kHRYSTAL lyckades kamma hem en hel del titlar under 2008/2009, är tillbaka. Efter framgångarna i Playzone, Evilzone och Giants försvann han, men brorsans senare framgångar verkar ha lockat tillbaka spelsuget.

Ni får se laget spela sin premiärmatch under ESL:s sista-chansen-kval klockan 15:00 på söndag, men vilket motståndet blir är ännu inte bestämt. Lagets första evenemang blir utländskt, danska DSRack i oktober.

101 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 101 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..