×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

Playzones finska lag tillbaka på fem man

1
Efter dispyter i finska Playzone valde BASiC att lämna Freon i sticket och lägga vapnet på hyllan tillsvidare. BASiC menade på att man skulle fortsätta med samma femma som floppade i nordiska WCG-kvalet där laget förlorade samtliga matcher, något som alltså inte Freon höll med om utan talade om nytt blod.
Freon fick sin vilja igenom och nu har man valt att plocka in VIDI, som fick lämna plats åt dRiim i just Playzone, spin från tidigare Soltec samt de båda munkka-spelarna aslak och allu.
Freon
VIDI
spin
aslak
allu
Lagets manager Sight säger följande om nytillskotten:
"Då vi går emot en säsong av lite mindre officiella LAN-events så valde vi att ge detta nya lag chansen att utnyttja våra platser i EPS-gruppspelet samt IEM Main rundan, för att ge dom den tid dom behöver "online" för att förbereda sig inför eventuella LAN i framtiden. Detta blir förmodligen finnarnas sista chans och jag önskar dem därför all lycka!"
Som nämnt kommer laget att delta i den tredje säsongen av EPS Nordic samt kommande säsong av Intel Extreme Masters europeiska upplaga.

40 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 40 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..