×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Playzone.se lägger ner efter motivationsbrist

1
Det svenska EPS-laget Playzone har allt sedan man slog SK i en karta och tvingade en annan till övertid i IOL-finalen i slutet av januari haft en näst intill spikrak kurva uppåt.
När det sedan blev klart att lagets taktiker huggan blev tvungen att gå inaktiv, då skolan tog upp för mycket tid, tog skånepågen moddii över i EPS. Trots det har man bara lyckats spela en och en halv officiell match, där den halvt spelade EPS-matchen med ställningen 1-14 mot fnatic på Dust2 vittnade om att saker inte stod riktigt rätt till.

Idag meddelar organisationens ledning att man tills vidare valt att lägga laget på is med anledning för den rådande inaktiviteten.

Saxat från Playzones webbsida:
"Efter några veckors brist på motivation och dålig kommunikation, väljer vi nu att lägga vårt svenska 1.6 lag på den inaktiva sidan under en obestämd period. Nedförsbacken började när huggan valde att lämna laget tills vidare.

Sen dess har sökandet efter en ny lagkapten varit nästintill obefintlig. Motivationsnivån sjönk mer och mer och igår kväll tog båda parterna beslutet om att lägga laget åt sidan. Inget kommande event är inplanerat tills dess att laguppställningen är komplett och motivationen är på topp."
Playzone.se bestod av:
manne
pinne
keiz
dennis
moddii (inhoppare)
huggan (inaktiv)
Källa: Playzone-Gaming.com

111 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 111 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..