×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

Soltec lägger ner

1
För en och en halv vecka sedan plockade Soltec upp talangen aslak för att fylla platsen efter VIDI som gick över till finska PlayZone.
Nu väljer dock laget att lägga ner och det är knapphändig information som lämnas till allmänheten, då allt som visas utåt är texten "FOLD" skrivet i lagets irckanal och ett gäng spelare utan klantagg. Detta gör att följande fem finska spelare cirkulerar fritt:
natu
spin
SPIKEONE
Freon
aslak
När Fragbite frågar kaptenen Freon vad orsaken bakom splittringen är svarar han att det inte alls fungerade som man velat och att flera i laget inte alls var spelsugna.

Tanken var att laget skulle ha deltagit i det finska kvalet till EPS Nordic andra säsong, något som nu alltså inte blir av. Detta lämnar Finland med endast ett internationellt meriterat lag i form av PlayZone.

42 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 42 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..