×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Finland

Soltec ersätter VIDI med hungrig talang

1
För fyra dagar sedan kunde ni läsa om att det finska topplaget playzone norpade spelaren VIDI från Soltec. Detta innebar att Soltec nu var en man kort och behövde hitta en ny femte spelare, och det i en relativt tunn finsk scen.
Lyckligtvis har man varit framgångsrik med uppgiften och in kommer en ung och hungrig talang, nämligen aslak som deltog i ClanBase EuroCup under förra året tillsammans med The New Deal där man överraskande slog en hel del kända och bra lag.

Utöver detta så var aslak även med
i Soltec-mixen som deltog på Assembly Winter där man slutade på en hedersam andraplats under namnet faija.CS efter förlust mot playzone.fi i finalen.

Detta ger Soltec följande laguppställning:
natu
SpikeOne
Freon
spin
aslak
Lagkaptenen Freon låter meddela att man nu äntligen kan sätta igång med att pracca och förbereda sig inför framtida kval och evenemang.

33 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 33 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..