×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

IOL-överraskningen crystal går med i playzone *

1
Svenska organisationen playzone, som nyligen rörde om i sin finska laguppställning, har i dagarna presenterat en anslutning av ytterligare ett CS-lag.
Laget som går med i organisationen är inga mindre än crystal som överraskade stort med sin andraplats under IOL-finalerna i slutet på förra månaden, där man bland annat slog ut norska LatterligLett och Begrip.se på vägen till final. I finalen fick man till sist möta sin överman i svenska SK, men man lyckades oväntat nog inte bara pressa spelarna i SK till övertid på Dust2 utan också kamma hem en karta när man vann Inferno med jämna 16-14.

Denna prestation imponerade uppenbarligen på playzone och man väljer nu alltså att ta in dem som sitt svenska lag.
playzone.se
hyvlarn
dennis
manne
huggan
pinne
Huruvida tillskottet av en svensk CS-division i organisationen kommer att påverka det finska laget i form av support till diverse evenemang är ännu oklart.

* Uppdatering: Playzone har släppt ett pressmeddelande med uttalanden från bägge parter.

Kristopher ’Sight’ Smith, CEO Playzone-Gaming:
“Vi på Playzone-Gaming är otroligt glada över att äntligen hittat ett lag som är unga och talangfulla som samtidigt har viljan och motivation att träna och nöta för att nå den absoluta toppen”
Jon ’hyvlarn’ Edelsvärd, Lagkapten Playzone-Gaming:
”Vi är verkligen glada att vi får chansen att spela för Playzone. Vi hade några erbjudanden som vi var tvungna att tänka över, men i slutändan var det ett lätt val. Playzone var den starkaste organisation vi kunde hitta. Det är en organisation med mycket erfaren personal som vi har stor respekt för eftersom de har stött många lag på olika nivåer i flera år nu. Vi är säkra på att de kan stödja oss inte bara ekonomiskt utan också moraliskt. Detta stöd kommer att vara avgörande när det gäller vår utveckling som ett lag.”
Lagets första event under den nya taggen kommer enligt utsago att bli Hazard 4-7 mars.

80 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 80 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..