×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Finland

wooSai-spelarna finner nytt hem hos Playzone

1
Det är bara två månader sen det meddelades att wooSai rekryterade ett nytt lag i form av finska EGC (se nyhet). Laget fick i samband med det förstärkning i form av jigetus från Excello och rumble från AndThenSome.fi. Redan nu så har laget gått vidare och den här gången är det svenska Playzone som får äran att förvalta lagets intressen.
BASiC
dRiim
danzer
shaker
jigetus
Playzone meddelar att de har skrivit ett tre månaders kontrakt med laget och att det redan finns tre tävlingar planerade, Lantrek, Assembly Winter och IOL.

Såhär skriver Playzone om saken.
"Efter det att vi beslutade att starta upp playzone igen, så tog EGC (fd. wooSai) kontakt med oss om ett förslag om att ansluta till oss som ett lag. Vi valde att arbeta fram ett avtal där vi skriver ett tre månaders kontrakt och den nuvarande situationen har laget tre schemalagda händelser.

Alla spelarna i laget är runt 19 år gamla förutom BASiC som är 17 år och dem har känt varandra i många år. Fyra av spelarna i laget är från Vantaa förutom dRiim som kommer ifrån Lojo.

Laget kommer härnäst att besöka LAN evenemangen Lantrek som ligger i Ylöjärvi, Assembly Winter i Helsingfors och till slut IOL finalerna i Stockholm."
Vi fick tag i juNi0r från Playzone för en kommentar om det hela.
"Våra erfarenheter från den svenska scenen är sämre från de senare åren, alltför giriga spelare och många hade svårt att hålla ihop. Dessa killar har känt varandra länge och spelat med varandra i åratal och de kräver inte lika mycket från oss under den här testperioden.

Dessutom så kände vi att organisationen kan uppnå högre mål inom den finska scenen. Vi har inte diskuterat så långt än, men förmodligen så kommer vi att signa spelarna under en längre tid beroende på prestationerna på IOL och Assembly. Vi har satt upp som målsättning att vinna Assembly och Lantrek. På IOL förväntar vi oss en topp 5-placering

Under testperioden så bidrar vi med resa och inträde på evenemangen, även fickpengar för mat & dryck. Jag liksom hela organisationen playzone hoppas väldigt mycket på detta lag och vi känner oss extrem trygga med detta val. Spelarna är extremt trevliga och väldigt ödmjuka vilket kommer att göra det mycket lättare."
Vi fick även tag i spelaren dRiim för en kommentar.
"We think playzone is a stable organization and it has everything we need and can give us full support. It's good to wear their tag and now we don't have to worry about anything else but the game itself.

The three upcoming events (Lantrek / Assembly / IOL). Ofcourse we expect only a win in every one of those events, but the IOL event will be a bit harder than the other two, since there are participating some more known teams."

43 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 43 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..